Barbie krijgt kunstzinnige outfits

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Het is weer eens iets anders dan de Barbie die geïnspireerd is op Lady Gaga. De outfits van de kunstzinnige poppetjes zijn wel minder hysterisch en up-to-date dan die van de Lady Gaga-doll, maar daardoor zeker niet minder mooi. Deze Barbies zijn dus zeker weten collectors’ items! En zeg nou zelf: de Van Gogh-Barbie is zeker even iets anders dan Prinsessen-Barbie of good old Skipper! Onze zussen van Fashionscene bemachtigden foto's van deze limited edition Barbies.


Van Gogh-Barbie
De Vincent van Gogh-Barbie is gebaseerd op het magische schilderij De Sterrennacht. De golfachtige vormen uit het schilderij zie je duidelijk terug in het silhouet en de print van de jurk.


Mona Lisa
-Barbie
De Da Vinci Art Doll is gebaseerd op de Mona Lisa. De jurk die de Barbie draagt straalt net even wat meer fashion uit dan het schilderij, maar behoudt toch de ouderwetse uitstraling.


Klimt Art-Doll
Barbie wordt in dezelfde jurk gestoken als Adele Bloch-Bauer op het schilderij van Gustav Klimt. Wel krijgt ze zelf een pretty make-over, maar dan met een iets meer sexy uitstraling...

Deze limited edition Barbie Art Dolls zijn binnenkort online te bestellen voor $ 38,-.

Zie jij Barbie liever in sexy of juist kunstzinnige outfit?

Bron: Fashionscene.nl