WIN: Kaarten Nest (van Loveland)

Winacties door Ze.nl

Nest
Nest in de Nes is elke vrijdagavond (van 23:00 tot 04:00) gevuld met de beste muziek van (inter)nationaal topniveau en verrassende theateracts. Marnix zal de programmering invullen onder het motto: 'Marnix invites...'. Hij laat talentvolle jonge vogels hun vleugels spreiden en de oude rotten uit het vak terugkeren in het vertrouwde Nest. Gezien zijn jarenlange ervaring en succes met Loveland, onder andere bekend van het jaarlijks terugkerende Loveland Festival, staat dit garant voor hoge kwaliteit!
 
Comedytheater transformeert in nachttheater
Na een grondige zoektocht naar de perfecte plek om het Nest te kunnen bouwen is gekozen voor een verfrissende en vooral bijzondere locatie: Comedy Theater in de Nes. De voormalige tabaksfabriek is nu een  sfeervol en intiem theater dat elke vrijdagavond getransformeerd wordt tot een nachttheater, gelegen in hartje Amsterdam.

Kijk voor meer informatie op de website van Nest!

Ze.nl mag 10 x 2 kaarten voor Nest weggeven! Om kans te maken op een boek moet je Ze.nl liken op Facebook én de onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 5 april. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.