WIN: Bamboo pentablet

Winacties door Redactie Ze.nl

Misschien heeft jouw lover weleens onder jouw balkon gestaan met een gitaar of ben je gisteren op Valentijnsdag verrast met een champagneontbijt? Deel deze romantische ervaring met ons op de Nederlandse Facebookpagina van Bamboo en de mooiste en origineelste ervaring wint een Bamboo Special Edition.

De Bamboo is een tablet die je op twee manieren kunt gebruiken: met de pen of met jouw eigen vingers (de zogenaamde multi-touch functie). Het is een simpele en spontane manier om de computer te gebruiken, die past bij de huidige trends en de introductie van touchapparaten, zoals de Apple iPhone.

Het is niet alleen een hippe gadget: je kunt supercreatief zijn met de Bamboo. De pen is de perfecte tool om te tekenen, doodlen en foto's te bewerken. De multi-touch functie maakt het daarnaast mogelijk met wel vier vingers beelden of documenten eenvoudig te draaien, te bladeren door een digitaal fotoalbum of presentatie, te scrollen door een blog of in- en uit te zoomen bij een foto of kaart. Met de Bamboo Special Edition maak je jouw documenten en blogs persoonlijker en jouw creaties kun je uiteraard allemaal eenvoudig delen met jouw vrienden via Facebook, Hyves en Twitter. Alle informatie over de Bamboo vind je op de speciale Nederlandse Bamboo Europe Facebook Your Place Tab.

Win een Bamboo!
Wil jij kans maken op een Bamboo Special Edition? Surf dan naar de Nederlandse Bamboo Your Place Tab op Facebook en vertel ons daar over jouw meest romantische ervaring.

UPDATE: De winnares van de Bamboo Special Edition is bekend: Kenza Cuny. Kenza heeft gewonnen met dit verhaal:

“Ik was nog maar negen en hij tien. Ik was verlegen en hij een echte charmeur. Hij nodigde mij uit om bij hem te komen spelen, ik zei ‘ja’. We gingen naar een speeltuintje, daar gingen we op het dak zitten van een speelgoedhuisje. Er kwamen ouderen jongens aan. Hij vertelde me dat ze niet aardig waren en wilde weg, omdat hij wilde dat ik veilig was. Maar ik durfde niet van het huisje: het was te hoog, dus hij tilde mij eraf. Ik voel de vinders van die dag nog steeds als ik er aan terugdenk.” 

Gefeliciteerd Kenza!