WIN: Bioskaartjes Life As We Know It

Winacties door Redactie Ze.nl

Het verhaal
In de romantische komedie Life As We Know It is Holly Berenson (Katherine Heigl) een succesvolle cateringmanager en Eric Messer (Josh Duhamel) een veelbelovende sportverslaggever. Na een rampzalige eerste date is het enige dat ze gemeen hebben hun minachting voor elkaar en\"\" de liefde voor hun peetdochter, Sophie. Wanneer Holly en Eric plotseling de rol van Sophies ouders op zich moeten nemen, worden ze gedwongen nader tot elkaar komen om voor haar te zorgen. Terwijl ze hun ambities en drukke sociale leven proberen op elkaar af te stemmen, moeten ze ook nog met elkaar onder één dak leren leven, met alle hilarische gevolgen van dien.

Life As We Know It draait vanaf 14 oktober in de bioscoop, bekijk de officiële filmwebsite op www.lifeasweknowitfilm.nl!

Ze.nl mag enkele vrijkaarten voor Life As We Know It  en een T-shirt weggeven. Om kans te maken op twee kaartjes en een shirt moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 14 oktober. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.

© 2010 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved.