WIN: Bioskaartjes Despicable Me

Winacties door Redactie Ze.nl

Het verhaal
Het is het verhaal van Gru, die geniet van alles wat slecht is en dit keer heeft hij het plan om de maan te stelen (ja, de maan!). Hij verslaat iedereen die hem in de weg zit met zijn wapenverzameling van krimp- en vriesstralen en zijn gevechtsklare land- en luchtvoertuigen. Op een dag ontmoet hij drie kleine eigenwijze weesmeisjes die naar hem kijken en iets in hem zien wat nog nooit iemand heeft gezien: een mogelijke papa. 's Werelds grootste schurk heeft zijn grootste uitdaging gevonden: drie kleine meisjes die Margo, Edith en Agnes heten.

Despicable Me is vanaf 13 oktober te zien in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie - ook in 3D! Kijk voor meer informatie op de website www.verschrikkelijke-ikke.nl.

Ze.nl mag enkele vrijkaarten voor Despicable Me en een Make a Minion Kids T-shirt weggeven. Om kans te maken op twee kaartjes en het shirt moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 10 oktober. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.