WIN: Nieuw album K\'s Choice

Winacties door Redactie Ze.nl

Na een langdurige break en diverse soloprojecten, zijn Sarah Bettens en haar broer Gert weer bij elkaar en laten ze het K\'s Choice-geluid weer klinken op een nieuwe dubbel-cd. Twee schijven met elk een eigen sfeer: cd 1 bevat zeven up-tempo nummers, cd 2 bevat zeven ballads. De titel van het album, Echo Mountain, refereert aan de naam van de studio in Asheville, North Carolina (US), waar de band vorig jaar oktober het album heeft opgenomen. De eerste single van de cd is de track Come Live The Life.

Het is inmiddels acht jaar geleden dat het laatste album van K\'s Choice uitkwam, waarna de bandleden ieder hun eigen weg gingen. Zo was zangeres Sarah sindsdien nog enkele malen in Nederland met liveshows te aanschouwen. Het eerdere werk van de band werd wereldwijd erg goed ontvangen, waarbij met o.a. Not An Addict en Everything For Free grote hits werden gescoord.

Lees ook het interview dat Ze.nl eerder met Sarah had.

Ze.nl mag enkele exemplaren van het nieuwe album Echo Mountain weggeven! Om kans te maken op deze prijs, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 7 april 2010. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.

Geen zin om te wachten of je gewonnen hebt? Bestel hem dan online bij bol.com!