WIN: DVD Ilse DeLange Live in Ahoy!

Winacties door Redactie Ze.nl

Ilse DeLange, geboren in Almelo in 1977, is één van de succesvolste zangeressen van Nederland. Met haar mix van pop en country scoorde ze al vele hits. Haar laatste studioalbum Incredible verscheen in oktober 2008. Deze cd werd met meer dan 120.000 verkochte exemplaren dubbel platinum en de single Miracle (tevens titelsong van de Nederlandse film Bride Flight) bereikte nummer één in de Top 40.

Op 21 maart stond Ilse dan eindelijk in uitverkochte poptempel Ahoy te Rotterdam. Daar vertolkte de zangeres uit Almelo samen met een negenkoppige band nummers van haar succesvolle album Incredible en natuurlijk mochten de oudere hits ook niet ontbreken. Zo waren songs als The Great Escape, World of Hurt, Not So Tough, I Love You, Puzzle Me en So Incredible te horen.

De registratie van dit spektakel is op dvd uitgebracht in een luxe versie met cd erbij! Ideaal voor degenen die destijds geen kaartje wisten te bemachtigen of natuurlijk voor de echte fans die geen genoeg van Ilse kunnen krijgen!

Lees ook het interview dat Ze.nl eerder met Ilse had!

Ze.nl mag enkele dvd\'s van Ilse DeLange Live in Ahoy weggeven! Om kans te maken op deze prijs, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 9 september 2009. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.

Geen zin om te wachten of je gewonnen hebt? Bestel hem dan HIER online bij bol.com!

Introfoto: Paul Bellaart