WIN: Inglourious Basterds-goodies!

Winacties door Redactie Ze.nl

Inglourious Basterds
In het door Duitsers bezette Frankrijk is Shosanna Dreyfus getuige van de brute moord op haar familie, onder leiding van nazi-kolonel Hans Landa. Ze weet maar net te ontsnappen en vlucht naar Parijs, waar ze een filmtheater gaat runnen.

Ondertussen, ergens anders in Frankrijk, is een joodse groep soldaten, onder leiding van Lt. Aldo Raine bezig met het organiseren van wraakaanvallen op de nazi's. De groep die bij de vijand bekend staat als 'The Basterds', moet angst zaaien door de nazi's op brute wijze te vermoorden. Ze stuiten op Shosanna Dreyfus en geheim agent Bridget Von Hammersmark, waarmee ze samen een missie zullen ondernemen om de leiders van het Derde Rijk uit te schakelen.

Inglourious Basterds is vanaf 27 augustus te zien in de Nederlandse bioscopen. Klik HIER voor meer info over deze topfilm!

Ze.nl mag enkele Inglourious Basterds-pakketten weggeven met daarin een vrouwenshirt, mannenshirt en hip petje. Om kans te maken op deze prijs, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 6 september 2009. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.