Cameron Diaz veranderd in spierbundel

Celebs door Redactie Ze.nl
Cameron Diaz is van een prachtige slanke vrouw veranderd in een halve bodybuilder. De actrice werd tijdens haar vakantie in Miami gespot in bikini met een zwaar afgetraind lichaam. Sexy or not so sexy?

 
Iedere vrouw droomt van een platte buik, maar of het wasbordje van Cameron nu zo mooi is? Ook de rest van haar lichaam is behoorlijk veranderd: haar schouders zijn een stuk breder geworden, haar dijen gespierder en ook flinke biceps ontbreken niet. Een echte sportbabe. Nieuwsgierig? Bekijk de foto's hier.

 

De 38-jarige Cameron heeft geen grammetje vet meer over, maar daarmee zijn ook haar vrouwelijke vormen verdwenen. Niet zo vreemd als je minimaal vijf dagen per week traint. Geliefde Alex Rodriguez is ook vaak in de sportschool te vinden; zouden ze samen romantisch aan gewichtheffen doen?
 
Alex lijkt verantwoordelijk te zijn voor de spieren van Cameron. Zij is niet de eerste die van prachtig gevormde vrouw naar spierbundel is gegaan. Madonna onderging dezelfde verandering toen zij een relatie met Alex had.

Camerons lichaam: sexy or not so sexy?