Lifestyle / Celebs
Celebs

Amy Winehouse was verloofd

Het trieste nieuws wordt nog triester? Amy Winehouse zou enkele weken voor haar dood ten huwelijk zijn gevraagd door haar vriend Reg Traviss. De bruiloft stond gepland voor volgend jaar, zo beweert ?The Sun?.

De roddels dat Amy kort geleden gedumpt zou zijn door de 35-jarige filmregisseur blijken niet waar te zijn. Sterker nog: ze waren ontzettend gelukkig samen. Zo gelukkig dat Reg de zangeres ten huwelijk had gevraagd. Amy had met een volmondig ?ja? geantwoord en ze was vastbesloten om haar oude leven met alle verslavingen achter zich te laten. Amy zou een diamanten verlovingsring hebben gekregen en dolgelukkig zijn met de verloving. Net als haar ouders trouwens: zij waren allang blij dat ze van bad boy Blake Fielder-Civil af was.

"Amy hield van Reg. Ze wilde niets liever dan zijn vrouw worden en met hem een gezin stichten. Ze wilde haar demonen zo graag kwijtraken. Ze wilden de rest van hun leven met elkaar delen", aldus een bron in The Sun. ?Door het aanzoek was ze alleen maar meer vastbesloten om de drank en drugs te laten staan."

Helaas heeft het niet tot een huwelijk mogen komen, want zaterdag 23 juli werd Amy dood aangetroffen in haar woning in Londen. Lees hier een mooi overzicht van haar leven.