Lifestyle / Celebs
Celebs

Amy Winehouse niet overleden door drugs

Amy Winehouse is niet overleden door een mix van illegale drugs. In het toxicologisch rapport stond dat er wel alcohol is aangetroffen in haar lichaam. Of dit ook werkelijk iets te maken heeft met haar dood is nog onbekend.
 
De resultaten hebben aangetoond dat drugs in ieder geval niet Amy?s dood zijn geworden. Volgens het rapport was er ?wel alcohol in haar lichaam, maar of dit een rol gespeeld heeft bij haar dood kan nog niet vastgesteld worden?. Verder onderzoek is uitgesteld tot 26 oktober.
 
Amy?s familie is erg dankbaar voor de onderzoeken en zijn in afwachting van oktober. 
 
Mitch Winehouse liet op Amy?s begrafenis nog een keer weten dat Amy net van haar verslaving af was; ze was al drie weken sober. Ook was Amy verloofd met Reg Traviss en zag ze een mooie toekomst met hem tegemoet. Helaas heeft ze niets van dit alles mee kunnen maken, want enkele weken na het aanzoek werd ze dood aangetroffen in haar appartement.

Alsof het verdriet voor Amy's familie nog niet groot genoeg was, werd er ingebroken in haar woning. Hopelijk geeft het haar familie wat rust dat Amy niet gestorven is door drugs. Maar waaraan dan wel?