Krachtige kinderwens: Trouwen met Mr. Wrong

Kinderwens door Jikke
Misschien weet jij het nu al: je wilt later kinderen. Gelukkig ziet de toekomst er rooskleurig uit, want jouw vlam denkt er precies zo over. Maar wat als de ware op zich laat wachten? Trouw je dan met Mr. Wrong?
 
Het wil maar niet vlotten. Keer op keer denk je hém gevonden te hebben, maar uiteindelijk blijkt dat je de roze bril op had. Je bent weer van je roze wolk af gevallen en je eierstokken beginnen al te rammelen?

Mr. Wrong
De kinderwens is bij sommige vrouwen zó groot, dat ze bereid zijn om te trouwen met ?Mr. Wrong?. Sterker nog, één op de tien vrouwen doet dat als ze denken dat hij geschikt papamateriaal is.


 
Koude douche
Helaas blijkt dat niet zo succesvol als gehoopt. Ruim 60% komt van een koude douche thuis: ze krijgen spijt en hadden achteraf gezien liever op hun droomprins gewacht. Maar gelukkig loopt het voor 15% wèl goed af. Zij worden gelukkig ondanks dat hij in eerste instantie niet de ware leek te zijn.

Single mama
Er zijn ook single vrouwen die het anders aanpakken. Immers, één goede ouder is toch beter dan twee slechte? Zij kiezen ervoor om single mama te worden. Die partner maakt ze bar weinig uit. Zij willen gewoon een kindje.

Geen babygeluk
Sommige vrouwen worden nooit mama. Bij 35% komt dat omdat ze wachten op de ware, maar deze niet tegen het lijf lopen. Zo?n 27% van de vrouwen geven hun carrière voorrang. Er zijn ook vrouwen die bang zijn dat ze een kind geen goede toekomst kunnen bieden door een te kleine portemonnee. Eén op de drie vrouwen stelt om deze reden haar kinderwens uit.


 
Aangepaste jacht
De jacht op de ware verloopt soms nogal moeizaam. Vier op de tien vrouwen maakt zich dan ook zorgen dat ze 'hem' helemaal niet tegen gaan komen. 27% past daarom de zoektocht aan naar ?de ware vader?.
 
De klok tikt
Alsof de juiste vader vinden nog niet moeilijk genoeg is, ondervinden vrouwen ook nog tijdsdruk. Ze zijn namelijk van mening dat je op je 44e te oud bent om nog kroost te verwekken. De natuur maakt het er ook niet makkelijker op, want na je dertigste laat de vruchtbaarheid het steeds meer afweten.
 
Wil je op zeker spelen, dan kun je nog altijd je eicellen laten invriezen?
 
Zou jij Mr. Wrong trouwen om een gezinnetje te kunnen stichten?