De beste tijd om moeder te worden volgens je sterrenbeeld

Kinderwens door Jeanine

Lees jij iedere dag je horoscoop om te weten wat je te wachten staat? De sterren lijken van alles te kunnen voorspellen, van je liefdesleven tot het beste moment om moeder te worden. Want ja, blijkbaar staat zelfs dat in de sterren geschreven! Natuurlijk moet je vooral zelf weten wanneer je kinderen krijgt en bepaalt je sterrenbeeld dit niet voor jou, maar hé: een kijkje nemen kan geen kwaad toch? 

Zwangerschap sterrenbeeld

Lees ook: Dit wordt volgens de sterren jouw geluksdag in 2021

Voorspellingen

Astrologie is en blijft iets bijzonders. Sommige mensen vinden het allemaal maar vergezocht, terwijl bepaalde voorspellingen bij anderen altijd waar blijken te zijn. Natuurlijk kan astrologie niet alles tot in de puntjes voorspellen en is het met name luchtig en leuk bedoeld. Moeder worden hangt natuurlijk niet af van je sterrenbeeld, dus neem deze voorspellingen vooral met een korreltje zout. 

Steenbok (21/12 – 19/01)

Steenbok-vrouwen zijn erg gehecht aan familie en zijn geboren ouders. Ze kunnen dan ook niet wachten tot ze hun eigen kinderen hebben. Waar early twenties voor sommigen een tikkeltje te vroeg is, is het voor de Steenbok juist het perfecte moment.  

Waterman (20/01 – 18/02)

Stemmingswisselingen zullen Waterman-vrouw vast herkenbaar voorkomen. Ze leven hun leven graag op hun eigen manier en zijn er vaak nog niet klaar voor om aan kinderen te beginnen. Sommige Waterman-vrouwen voelen die behoefte ook helemaal niet, waar natuurlijk ook niets mis mee is. Geduld is niet een van hun sterkste kwaliteiten, maar dat leren ze gelukkig met de jaren. Dat moet ook wel, want geduld hebben is bij de opvoeding toch wel essentieel. Midden dertig is voor de Waterman-vrouw dus de beste leeftijd om aan kinderen te beginnen, als ze dat willen.

Vissen (19/02 – 20/03)

Vissen houden ervan om te dromen, vooral over de toekomst. Kinderen horen daar ook bij. Hoe zullen ze eruit komen te zien en hoe heten ze? Hoewel Vissen-vrouwen graag dromen, is het beter als ze zich eerst richten op zichzelf en hun carrière. De beste tijd voor een Vis-vrouw om moeder te worden, is eind twintig.

Ram (21/03 – 20/04)

Ram-vrouwenzijn niet alleen openhartig en bijdehand, maar ook gestructureerd en doelgericht. Ze hebben hun toekomst vaak al helemaal uitgestippeld. Ze willen ieder detail vastleggen en beginnen dan ook vaak al jong aan kinderen. Voor veel Ram-vrouwen is dit begin twintig en soms zelfs nog wat eerder.

Stier (21/04 – 20/05)

Stier-vrouwen zijn rustig, evenwichtig en stichten graag al vroeg een gezin, rond het begin van hun twintigste. Net als Kreeften wachten Stieren eerst op de juiste partner. Een goede ouder zijn voor de toekomstige kinderen is voor Stier-vrouwen extra belangrijk. Hebben ze hun soulmate eenmaal gevonden, dan gaan ze er helemaal voor. Al voor de zwangerschap nemen ze alle opvoedingsadviezen door die er zijn en doen ze er alles aan om goed voorbereid te zijn.

Tweeling (21/05 – 21/06)

Tweelingen genieten, net als Leeuwen, volop van het leven. Ze stellen het krijgen van kinderen daarom ook wat langer uit. Een kind krijgen betekent natuurlijk niet dat je leven voorbij is, in tegendeel. Er gaat wel een hele andere deur voor je open en daarom willen Tweelingen goed voorbereid zijn. Dat is bij deze vrouwen vaak zo wanneer ze midden dertig zijn. Als het moment eenmaal daar is, zullen ze overal goed over nadenken. Alle details zijn uitgewerkt en de Tweeling-vrouw heeft alles tot in de puntjes geregeld voordat het kleintje eenmaal ter wereld komt.

Kreeft (22/06 – 22/07)

Kreeften staan bekend als een nurturing type. Ze zijn zorgzaam, lief en staan altijd voor iedereen klaar. Niet zo verrassend dus dat ze ook erg moederlijk en familiegericht zijn! Als ze eenmaal de juiste partner hebben gevonden, willen ze het liefst direct beginnen aan kinderen. Begin twintig zou dan ook de beste tijd zijn om moeder te worden.

Leeuw (23/07 – 22/08)

Ambitieus, multitasken en volop in het leven staan: dat beschrijft de Leeuw wel zo’n beetje. Tot aan hun dertigste zijn veel Leeuw-vrouwen vooral gefocust op hun carrière en genieten ze van alles. Als ze eenmaal begin dertig zijn, begint het langzaamaan te kriebelen. Door hun multitasking skills wordt het combineren van een carrière en gezin geen enkel probleem.

Maagd (23/08 – 22/09)

Maagd-vrouwen zijn behoorlijk praktisch en willen eerst een goede carrière op touw zetten. De tijd om kinderen te krijgen komt vanzelf wel. Wanneer ze begin dertig zijn, begint het verlangen naar een familie op te spelen. Als de tijd eenmaal rijp is, is de Maagd-vrouw er ook echt klaar voor en gaat ze er met liefde helemaal voor.

Weegschaal (23/09 – 22/10)

Alles moet eerst op orde zijn voordat de Weegschaal-vrouw überhaupt denkt aan kinderen. Tegen eind twintig zullen ze zich steeds een stukje meer ready voelen om aan het avontuur te beginnen. Weegschalen zijn fantastische mama’s en zullen dan ook juist van het moederschap genieten. Het is in het begin misschien wat eng, maar zodra ze hun kleintje vasthouden, weten ze dat het helemaal goedkomt.    

Schorpioen (23/10 – 21/11)

Geduld is een schone zaak en daar hebben Schorpioenen genoeg van. Wel zo prettig als je aan kinderen begint! Schorpioen-vrouwen zijn fantastische moeders en gaan (net als alle moeders natuurlijk) door het vuur voor hun baby. Ze willen hun kindje het best mogelijke leven bieden en beginnen hier vaak rond eind twintig mee.

Boogschutter (22/11 – 20/12)

Boogschutters zitten vol met reislust. Ze willen allerlei plekken verkennen en zoeken maar wat graag het avontuur op. Een familie stichten is een hele nieuwe uitdaging en zal in het begin even wennen zijn. Dat neemt niet weg dat ze hele goede ouders zullen worden. De Boogschutter-vrouw wil zichzelf eerst ontwikkelen en leren kennen. Halverwege de twintig zwanger worden zou dan ook de perfecte tijd zijn.

Beeld: iStock / Bron: Flair

Lees ook: Affirmaties: wat zijn ze en wat doen ze voor je?