Hot or not: vind jouw ideale schoenen

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Hot or not? Een simpele, maar zeer belangrijke vraag. Want door te kiezen voor één van deze opties, kun je op Shoemash.nl de schoenen van jouw dromen vinden! Een nieuw concept, dat zeer verslavend werkt...

We hebben het geld niet op onze rug groeien en dus moeten we keuzes maken. Gaan we voor bruine hoge boots of liever zwarte enkellaarsjes? Kopen we gympen met print of kiezen we voor hippe plateaus? Bij een aankoop willen we er zeker van zijn dat we de juiste keuze hebben gemaakt: 'Is dit écht mijn droompaar?!'

Dankzij Shoemash.nl kun je nu heel gemakkelijk je ideale schoenen vinden. Jij bepaalt wat je zoekt en Shoemash zorgt voor een perfecte mash, dankzij de collectie die is opgebouwd uit meer dan vijftig webshops van over de hele wereld. Daarvoor hoef je alleen maar op hot of not te klikken!


Hoe werkt het?

Om je ideale mash te vinden, bepaal je eerst waarnaar je precies op zoek bent: chique pumps? Sportieve sneakers? Stoere laarzen? En dan hoge of juist korte laarzen? Alles is mogelijk!

Keuze gemaakt? Dan kan het mashen beginnen! Op het scherm verschijnen twee producten. Door iedere keer voor hot of not te kiezen, kom je per mash dichterbij je droomaankoop. Simpel toch? En ook nog eens heel leuk (en verslavend) om te doen! Shoemash.nl laat je het assortiment zien van ruim vijftig online shops, waaronder ASOS, My-Wardrobe en Zalando.


Je favoriete items kun je bewaren in een kledingkast (ook items die niet op nummer één eindigen) en delen via Facebook en Twitter. De meest populaire producten verschijnen dagelijks in een top 10, handig als je even geen tijd hebt om te mashen - heel Nederland doet het wel voor je!

Mash ook kleding en tassen
Je kunt niet alleen schoenen mashen, maar ook tassen op bagmash.nl en kleding op fashionmash.nl. Je kan dus heel gemakkelijk je ideale outfit bij elkaar mashen!

The man behind the brand
Shoemash.nl is het idee van Melvin Bostelaar (28). Tijdens een bezoek aan de film The Social Network zag hij hoe Facebook-oprichter Mark Zuckerberg zijn online imperium startte met Facemash: een online spel om vrouwelijke studenten te ranken naar aantrekkelijkheid. Toen dacht Melvin bij zichzelf: 'Mannen houden van vrouwen en vrouwen houden van... inderdaad: schoenen!'. Dat was het begin van de drie mash-sites.

Het mashen wordt nu ook gelanceerd in Scandinavië, Amerika, Engeland, Brazilië en Duitsland.

Wat vind jij van het concept?