WIN: Ik ben oké, jij bent een sukkel

Winacties door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Betweterige schoonzus, bemoeizuchtige baas of onhandelbaar kind? Stop ze te veranderen. Ze zijn wie ze zijn en dat zal altijd zo blijven. Is dat erg? Nee! Ze zijn je goudmijn. Daar gaat dit boek ?Ik ben oké, jij bent een sukkel? over.

Omdenken

De schrijver van het boek Ik ben oké, jij bent een sukkel, Berthold Gunster, is de bedenker van het begrip ?omdenken?. Omdenken is gebaseerd op het oplossen van vastgeroeste problemen. Dit boek specialiseert zich in relaties. Erger jij je aan het slordige gedrag van je vriend en is jouw reactie om uiteindelijk, na boos te zijn geworden, toch maar zijn troep op te ruimen? Fout! Denk het probleem om!

Goedbedoelde hulp
Want juist door onze goedbedoelde hulp brengen we onszelf vaak verder in de problemen. Om dit te verduidelijken, hieronder een goed voorbeeld uit het boek:


Heerlijk down to earth
Ik ben oké, jij bent een sukkel is een heerlijk luchtig, humoristisch en down to earth
boek dat nergens zweverig wordt. Aan de hand van Berthold Gunster wordt de lezer meegenomen door het boek en geconfronteerd met pijnlijk herkenbare situaties. 
Vervolgens wordt er een oplossing geboden.

Win!

Ze.nl mag 20 exemplaren van het boek Ik ben oké, jij bent een sukkel verloten. Wil jij kans maken op een exemplaar? Beantwoord dan de onderstaande vraag juist. De prijsvraag loopt tot en met 14 november 2011.