ZeTest: Secret Potion van Christina Aguilera

Make-up door Janneke
Sexy, zelfverzekerd en glamorous: zo wil iedere vrouw zich toch voelen? Het geheim ligt binnen handbereik: Secret Potion, de nieuwste geur van Christina Aguilera. Het parfum dat iedere vrouw doet stralen.

Secret Potion

is alweer de vijfde geur van Christina Aguilera. Het 'mysterieuze' parfum geeft de vrouw zelfvertrouwen en haalt de sexy kant in haar naar boven. Secret Potion is dé finishing touch die een vrouw nodig heeft voor een avondje uit. Een vleugje is genoeg om haar het stralende middelpunt van de avond te laten zijn.

Het parfum is een ware geurexplosie: de topnoten bestaan uit passievrucht, citrusnoten en madarijn, de hartnoten zijn lotus, jasmijn en oranje bloem en de geur wordt afgesloten met de noten van hout, tonkabonen, amber en musk. Een geur die een ode brengt aan de sexy vrouw en haar laat stralen als een ster.

"Het echte geheim van schoonheid is zelfvertrouwen. Mijn nieuwe geur geeft vrouwen dat zelfvertrouwen, het is die geheimzinnige finishing touch waarmee vrouwen de hele wereld aankunnen," aldus Christina. En deze woorden maken ons nieuwsgierig. Tijd voor een testje!

fout in embed: media provider niet ondersteund

ZeTest

Om te beginnen zit het parfum in een mooie flacon, die mij door de sierlijke vormen doet denken aan het vrouwelijke lichaam. Aan het flesje hangt een spiegelbedeltje, dat erg handig is voor als je nog even je make-up wil checken. (Lees wel: het bedeltje is inimini, dus helemaal ideaal is het niet.)

Het parfum is een zoete, doch frisse geur, die je op en top vrouwelijk laat voelen. Als groot fan van zachte, zoete geuren past deze dan ook prima tussen mijn geurencollectie.


Eau de Parfum, 15ml - ?18,- / 30 ml - ?27,- / 50ml - ?37,-
 

Wil je helemáál vol zelfvertrouwen de deur uitgaan? Dan match je Secret Potion met de bijpassende showergel (? 9,95), bodylotion (?9 9,95) én deodorant (? 9,95). Nieuwsgierig geworden? Koop het parfum dan nu online!