H&M opent Gift Store voor feestmaand

(Web)shops door Redactie Ze.nl
Kerstcadeaus, party outfits en spetterende make-up: wie pakt er niet uit tijdens de feestmaand? Voor al deze aankopen kun je vanaf vandaag terecht in H&M?s Gift store in de Kalverstraat in Amsterdam. Shop till you drop!

Of je nu op zoek bent naar accessoires, cosmetica, kleding of andere cadeautjes: H&M?s Gift store heeft het allemaal! Gedurende de (feest)maanden november en december is de winkel omgetoverd tot een waar winterparadijs met 160m2 vol hebbedingetjes.

Doe leuke ideetjes op of haal je kerstcadeautjes en feestelijke outfit alvast in huis ? dit voorkomt stress vlak vóór de Kerst! Ook kun je alvast mooie tafelkleden en -lopers, kaarshouders, servetten en placemats scoren, om er zeker van te zijn dat jouw diner een groot succes wordt!


Naast prachtige party dresses, vind je ook outfits die perfect passen bij de koude dagen zoals: pyjama?s, warme sokken, hoodies en joggingsbroeken. En hoe leuk: alle aankopen worden geheel in stijl voor je ingepakt!

De H&M Gift store is dagelijks geopend van vandaag (31 oktober) tot en met het einde van het jaar. Zodra de feestmaanden voorbij zijn, wordt de extra winkelruimte toegevoegd aan de bestaande winkel in de Kalvertoren.
 


Ga jij een bezoekje brengen aan de H&M?s Gift store?