E-books shoppen @ 12eBooks.nl

Media door Redactie Ze.nl
Wat is het toch heerlijk ontspannen om te lezen! In de trein, in het vliegtuig, aan het strand? Jammer alleen dat boeken vaak zo zwaar zijn en veel plek in je tas/koffer innemen. De oplossing: e-books!

E-books worden steeds populairder en dat is ook niet zo gek. Want niet alleen zijn ze makkelijker om mee te nemen; e-books zijn ook goedkoper en milieuvriendelijker dan normale boeken.

Op de website 12eBooks vind je de meest uiteenlopende e-books, van romans en thrillers tot chicklits en studieboeken. Alle in Nederland verkrijgbare digitale boeken zijn hier verkrijgbaar en binnenkort worden er ook Engelse titels aan de collectie toegevoegd. De e-books zijn makkelijk te bestellen en je kunt ze meteen downloaden. Ook voor nieuwtjes, achtergrondinformatie, recensies en tips kun je op 12eBooks.nl terecht!

Houd de site goed in de gaten voor interessante acties, zoals deze met Suzanne Vermeer. Kies drie van haar e-books voor ? 25,- of vijf voor ? 40,-. Goede deal!

Benieuwd welke boeken digitaal verkrijgbaar zijn? Wat dacht je van:

Aan mijn jongere ik - Steven de Jong & Viola Welling
In Aan mijn jongere ik schrijven drieëndertig bijzondere Nederlandse vrouwen een brief aan zichzelf, met een boodschap die ze op jongere leeftijd goed hadden kunnen gebruiken. De brieven zijn openhartig, de verhalen inspirerend en hartverwarmend. De briefschrijfsters delen hun levenservaringen en belangrijke, persoonlijke keuzes, die in veel gevallen geleid hebben tot hun succes.

Déjà Vu - Esther Verhoef
Als de 27-jarige Eva Lambregts haar baan als journaliste kwijtraakt, besluit ze uit te huilen bij haar beste vriendin. Dianne heeft een halfjaar eerder alle schepen achter zich verbrand en zich teruggetrokken in een afgelegen gehucht in Frankrijk. Bij aankomst treft Eva echter een verlaten huis aan. Ze vertrouwt erop dat haar vriendin snel van zich zal laten horen en neemt haar intrek in het huis. Maar Dianne geeft taal noch teken. In het dorp gebeuren vreemde dingen. Wie sluipt er ?s nachts door de bossen rond de woning, en waarom reageren de dorpelingen zo vijandig? Eva wil weten wat er met Dianne is gebeurd, ze gaat op onderzoek uit. En dat had ze beter niet kunnen doen...

Saladedagen - Knof
De tune van Knightrider klonk en in een reflex haalde ik mijn telefoon tevoorschijn en keek wie het was. Terwijl ik het deed, wist ik dat ik een fout maakte. Een grote fout. Als zijn vrouw zwanger raakt, ziet Lennart verontrust aan hoe zijn leven overhoop gehaald wordt. Wanneer zijn baas hem een unieke kans biedt om promotie te maken, vlucht hij in zijn werk. Terwijl Lennart overuren draait, eist het thuisfront steeds meer zijn aandacht op. Verscheurd door ambities, liefde en onzekerheid struikelt hij van kantoor naar huis, van pufclub naar verloskundige. De problemen stapelen zich verder op als hij de verleidelijke Karlijn ontmoet. Lennart ondervindt dat je in het spitsuur van je leven beter beide handen aan het stuur kunt houden.

De Vliegenvanger - Ravelli
Houd God voor ogen en je gulp gesloten. Met dit advies wordt de Limburgse Peter naar het seminarie gestuurd. Tevergeefs. De Vliegenvanger vertelt het meeslepende liefdesverhaal van een student die een intieme relatie heeft met een meisje en tegelijkertijd verliefd is op een jongen. Voor deze ?dubbele fout? wordt hij verbannen uit het klooster waar hij zijn opleiding volgt. De ontspoorde geestelijke vlucht uit schaamte naar het buitenland, waar hij een leven leidt vol passie en bedrog

Ben jij al bekend met e-books?