Lifestyle / Celebs
Celebs

Gaan Blake Lively en Ryan Reynolds samenwonen?

Blake en Ryan daten pas een maand, maar lijken al grootse plannen te hebben. Het kersverse koppel is op zoek naar een huisje voor twee. En dat is zelfs voor Hollywoodse begrippen, aardig snel.

Na een korte romance met Leonardo DiCaprio afgelopen zomer, lijkt de Gossip Girl-ster het dit keer wat serieuzer aan te pakken. Binnen een maand tijd heeft de actrice Ryans familie al ontmoet en zijn er zelfs plannen om te gaan samenwonen.

Dat de twee onafscheidelijk zijn, is wel duidelijk. "Het gaat allemaal ontzettend snel, maar ik denk dat Ryan al zijn vrienden al vertelt hoe hij zich een leven met Blake in kan beelden. Zij maakt hem aan het lachen en ze is lekker down to earth. Ik weet zeker dat de volgende stap, samenwonen is", zo liet een insider weten.

Het koppel werd afgelopen week gespot terwijl ze een driekamerappartement, ter waarde van $4,35 miljoen, bekeken in hartje New York. Ondanks dat Ryan net is gescheiden van actrice Scarlett Johansson, lijkt de acteur weer klaar te zijn voor een nieuw huisje,boompje,beestje-avontuur.

Wie vind jij beter bij Ryan passen: Scarlett of Blake?