ZeTipt: Sintcadeaus

(Web)shops door Karin
Met Sinterklaas in aantocht begint natuurlijk ook weer de cadeaustress hevig op te spelen. Want wat moet je in godsnaam voor je kleine broer, je hubby of je vader kopen? En wat wil je eigenlijk zelf hebben? Ze.nl geeft tips!
 
Categorie: schoencadeautjes tot 5 euro
Leuke, goedkope cadeautjes lijken altijd moeilijk te vinden, maar als je even zoekt kom je verder dan je denkt. Vooral grappige presentjes voor hem zijn er genoeg te vinden, zoals dit pakje met ieniemieniecondooms om zijn ego een beetje te krenken.Of deze toiletstickers zodat vriendlief voortaan goed kan richten in de toiletpot. Heb je iets leuks nodig voor een dame? Hunkemoller heeft sinds kort ook een betaalbare beautylijn, koop bijvoorbeeld dit sexy, rode nagellakje voor haar voor nog geen ?4,-! Of wat dacht je van dit boekje met cupcake-recepten?
 
Categorie: 5 tot 15 euro
Met Rituals zit je eigenlijk altijd goed bij een vrouw. Maar niet alleen hun beautyproducten zijn fijn, ook deze heerlijke geurkaars is bijvoorbeeld leuk om te geven. Het is sfeervol nu het weer vroeg donker is én de gourmetlucht wordt verdreven. Als je dan toch al in winterse sferen bent, zijn deze stylish verantwoorde Hunkemoller sloffen misschien wel wat. Heerlijk warm!
En om het plaatje helemaal compleet te maken is wat goede muziek natuurlijk ook niet verkeerd. Bij bol.com kun je vast de nieuwe cd van Amy Winehouse bestellen, zodat 'ie precies voor de Sinterklaas in huis is. Liever iets meer kinky? Ga dan voor deze grappige 'Santa is coming kit' van Christine le Duc, perfect voor een spannende kerstavond!

Hem kun je vast blij maken met wat muziek of leesvoer. Zoals de nieuwe cd van Coldplay, Mylo Xyloto of dit grappige nieuwe boek van Youp van 't Hek. Liever een cadeau met humor? Wat dacht je van deze mannelijke badeend van de Bijenkorf.
 
Categorie vanaf 15 euro
Als je iets meer te bestenden hebt, is het ultieme cadeau voor de man deze Kerst natuurlijk de nieuwe game Call of Duty: Modern Warfare 3 voor de Playstation. Of koop bijvoorbeeld het boek van de onlangs overleden Apple-topman Steve Jobs voor de echte gadgetfreaks.
 
Haar kun je ongetwijfeld blij maken met de live-dvd van Adele in de Royal Albert Hall. De prachtige muziek van deze zangeres kan vrijwel iedereen waarderen. Een vriendin die van koken houdt? Koop Masterchef het Kookboek. De vrouwelijke fotografen onder ons, verras je met een budgetproof girly fotocamera. En tenslotte voor de fashionista's onder ons een juwelenstandaard om al je sieraden een plekje te geven. Of toch liever een grappig seksspeeltje? Kies dan voor dit mooie Vibratie-ei met Moodlight dat er ook nog eens mooi uitziet op je nachtkastje!

Heb jij last van cadeaustress? En hoeveel weken voor Sinterklaas begin je met shoppen?