Scoor een boxershort als cadeau & nagellak voor jezelf!

(Web)shops door Redactie Ze.nl
 
De feestdagen komen er weer aan. Dat betekent gezelligheid met vrienden en familie en vaak komen daar ook cadeautjes bij kijken. Maar wat koop je dit jaar nu weer voor je broer, vader of vriendje? Wij geven je een tip!
 
Boxershort.nl heeft nu namelijk een leuke actie: koop een mooie boxershort of 2-pack als cadeautje, voer de code fashionchick in en krijg zelf gratis een nagellakje van Fashionchick.nl. Bovendien betaal je met deze code geen verzendkosten!
 
 
Of je nu gaat voor duurzame boxershorts van Saint Basics, de voordelige 2-packs van Puma, mooie basics van Sloggi en Schiesser of de gewaagde prints van Muchachomalo: je zit altijd goed. Boxershorts die je vandaag bestelt, worden dezelfde dag verstuurd. Bovendien kun je de boxers mooi laten inpakken voor de gelegenheid naar keuze.
 

Zo heb jij een leuk cadeautje en verwen je jezelf ook nog een beetje! Om de nagellak bij je bestelling te ontvangen en om geen verzendkosten te betalen, voer je op de afrekenpagina van Boxershort.nl de code fashionchick in.

Veel shopplezier!