Nelly High Heels event

(Web)shops door Redactie Ze.nl
Een feestje in een hippe club, met gezellige vrouwen en héél véél hoge hakken: dat is Nelly High Heels! Zorg dat je erbij bent, want de eerste 150 dames krijgen een paar Nelly shoes en de eerste 100 ook nog eens een goodiebag!
 
Zeer waarschijnlijk zijn jullie inmiddels al bekend met Nelly.com. Deze Scandinavische webshop verkoopt fabulous kleding, accessoires én schoenen. En dat laatste, daar houden wij vrouwen wel van... Het liefst met een flinke hak eronder! 
 
Dé reden voor Nelly.com om Nelly High Heels in het leven te roepen. Na Zweden, Noorwegen, Denemarken en Duitsland is Nederland nu aan de beurt! In vijf grote steden kun je komende weken het voor jou dichtstbijzijnde Nelly High Heels evenement bezoeken. Don?t hold back: iedereen is uitgenodigd!

 
Zoals de naam al doet vermoeden, draait deze party om high heels van Nelly.com. Samen met andere high heels-liefhebbers bouw je op een hippe locatie een feestje. Entree is gratis en de eerste 150 meiden die komen krijgen gratis schoenen! En niet zomaar een paar, je mag zelf uit een zestigtal modellen jouw favoriet kiezen en die krijg je dan via de post toegestuurd. Daarnaast krijgen de eerste 100 meiden een goodiebag mee naar huis! Trommel al je vriendinnen op en zorg ervoor dat jullie aan het eind van de avond met een gloednieuw (en gratis) paar hakken naar huis gaan.
 
Wat dacht je van deze beauties?
 
 
Een overzicht van de steden met bijbehorende clubs en de data + tijden:
 
17 nov               Amsterdam                BoCinq                  19.00 ? 21.30
18 nov               Rotterdam                 Club Vie                19.00 ? 21.30
19 nov               Utrecht                       Club Monza           21.00 ? 23.30
24 nov               Groningen                  &zo                        21.00 ? 23.30
25 nov               Eindhoven                  Bermuda                23.00 ? 01.00
 
Ga jij gratis hakken scoren bij Nelly High Heels?