Mannenpanel: Hoe brengt een vrouw jou het hoofd op hol?

Lifestyle door Janneke

Wij vrouwen praten honderduit over mannen en al hun rariteiten. Maar mannen hebben ook wel het nodige te bespreken als het om ons gaat. Daarom hebben we een mannenpanel opgericht die al onze brandende vragen zullen beantwoorden!

Mannen kunnen sexy, charmant, grappig en zorgzaam zijn, maar ook totaal onbegrijpelijk! Daarom hebben we een panel in het leven geroepen, zodat we onZe mannen regelmatig het hemd van het lijf kunnen vragen over seks, relaties, ruzies en vrouwenkwaaltjes. Zullen we dan eindelijk weten wat er in hun hoofd omgaat?

We staan uren voor de spiegel, zweten peentjes van spanning voor een date en vragen tips aan vriendinnen. Alles om ervoor te zorgen dat die droomman ons ziet zitten. Maar we kunnen het toch veel beter meteen aan de heren zelf vragen?! Dus mannen:

Hoe kan een vrouw jou het hoofd op hol brengen?

Tim: "Ik val op sportieve, verzorgde, zelfbewuste vrouwen met wie je een goed gesprek kunt voeren, maar ook heerlijk in een scheur kunt liggen. Humor is erg belangrijk en dan ook één van de vereisten om mij het hoofd op hol te brengen. Daarnaast mag het een sneaker zijn of hoge hak: wat mij betreft maakt een (zelfverzekerde) uitstraling een vrouw aantrekkelijk! Misschien een beetje cliché, maar zo steek ik nu eenmaal in elkaar..."

Corné: "Simpel. Als haar naam Evangeline Lilly is. In een volgend leven hoop ik dan ook de rol van Jack uit Lost te mogen vervullen. Oke, nu serieus: natuurlijk, als ik een woest aantrekkelijke vrouw zie raak ik wel een aantal seconden van slag. Maar dat zijn slecht seconden. Een vrouw kan mij een leven lang gek maken wanneer ze me aan het lachen brengt en we dezelfde (vaak flauwe) humor delen. Het liefst nog met een schattig gezichtje en een lieve glimlach. Een twinkeling in haar ogen maakt het voor mij af. WAUW."

Tom: "Ik vind het onwijs sexy als een vrouw ambitieus, zelfstandig en zelfverzekerd is, een missie heeft en haar footprints wil achterlaten in het leven. Naast mijn politiek correcte praatje vind ik het natuurlijk ook onwijs aantrekkelijk als een vrouw een sportief en strak lichaam heeft met duidelijke vrouwelijke contouren. Ik ben een man die gek is op mooie, verfijnde, goed gevormde billen. Waarom een billenman? Je kunt ervan uitgaan dat een vrouw met mooie billen geheel in vorm is. Combineer al het bovenstaande met een strak maar classic jurkje tot boven de knieën, een paar mooie hakken, spontane lach en een lief koppie en je brengt mij het hoofd op hol."

Marc: "Ik vind het heel aantrekkelijk om te zien dat een vrouw lekker in het leven staat en blij en zelfverzekerd is. Dat ze zichzelf is en lol maakt met haar vrienden en vriendinnen, dat ze leuke toekomstplannen heeft en enthousiast overkomt."

Cicero: "Mijn hoofd krijg je niet snel op hol, maar wat ik wel erg spannend vind is wanneer een vrouw een beetje onbereikbaar is. Dan heb ik het niet over hard to get, want dat is (geloof ik) niet helemaal gezond voor een relatiebasis. Grote heldere ogen waar al menig man in is verdronken, vind ik prachtig. Daarnaast mooi donkerblond haar, lange gladde benen, ronde borsten en perfect mooie tenen. Vervolgens hoop ik te ondervinden dat ze wijs, lief en zelfverzekerd is. Ze mag best wel een beetje bijdehand zijn en laten zien wat ze wil van het leven. Geen slap geouwehoer, maar iemand die knopen kan doorhakken!"

Dennis: "Ik kan wel onschuldig antwoorden dat een lekker gekookt etentje en een goed gesprek bij kaarslicht mij het hoofd op hol kunnen brengen, maar dat zou natuurlijk onzin zijn (alhoewel: een sappig stuk bereid vlees komt wel in de buurt). Een vrouw kan mij het hoofd op hol brengen met een mooi figuur (goeie rondingen!) gehuld in sexy kleding, gevolgd door een fysieke benadering. Daarbij is het inzetten en aanraken van haar unique selling points natuurlijk wel een must. Dit klinkt natuurlijk wat cliché, maar zo werkt de / (mijn) natuur nu eenmaal ;-)"

Heb jij een brandende vraag voor de heren? Laat het ons weten via redactie@ze.nl! En bekijk natuurlijk ook ons vorige mannenpanel.

Hoe brengt een man jou het hoofd op hol?