Elke dag beautyitems met giga korting!

(Web)shops door Redactie Ze.nl
Beautyaddicts opgelet: na het succes van 24hourfashiondeal, kun je nu de beste make-up-producten mét giga korting op 24hourbeautydeal.nl scoren. Het kopen van merken als Chanel, Gucci en Dior wordt zo ineens een stuk interessanter!

Ben jij fan van de wat duurdere merken als Chanel, Dolce&Gabbana of Dior, maar wil je daarvoor niet te diep in de buidel tasten? De nieuwe website 24hourbeautydeal is de uitkomst. Zo scoor je bijvoorbeeld een mooie Chanel-lipstick al voor ? 14 (i.p.v. ? 33)!


Hoe werkt het?

De website verrast je iedere dag weer met acht nieuwe exclusieve beauty-aanbiedingen, waarbij de korting kan oplopen tot ruim 70%! Producten van grote merken als Chanel, Gucci, Lancôme, Rimmel en Dior scoor jij zo voor een prikkie!

Mocht je die mooie blush of fijne geur willen aanschaffen, vergeet dan niet je droomdeal snel te sluiten, want op=op. Maar na 24 uur verschijnen er gelukkig weer acht nieuwe aanbiedingen op de site.

Je kunt zelfs als bezoeker invloed hebben op de aangeboden producten. Op de Facebook-pagina kun je aangeven welk product je graag op de site zou willen zien, en dan gaat 24hourbeautydeal dat proberen te regelen.

Hieronder zie je wat 24hourbeautydeal.nl vandaag voor je in de aanbieding heeft!