Supersale bij Citizens of Humanity

(Web)shops door Redactie Ze.nl
Lieve ladies, zin in fikse korting op een spijkerbroek? Vanaf vandaag scoor je een designer denim van Citizens of Humanity met heel veel voordeel. Zo betaal je voor deze vrouwvriendelijke broeken nu ? 99,- in plaats van ? 225,-!

Een tijdje terug lieten we jullie kennis maken met Citizens of Humanity: het denimmerk met een prachtige pasvorm. Vele beroemdheden als Gwyneth Paltrow, Rihanna en Eva Longoria zijn er helemaal aan verknocht en worden dan ook regelmatig gespot met een spijkerbroek van dit merk.Zoals bij veel vrouwen is een mooi passende jeans vinden niet altijd zo gemakkelijk. Goede billen, de juiste lengte en een mooie wassing: we hebben een hoop eisen! De broeken van Citizens of  Humanity laten al je wensen in vervulling gaan. Helaas is het merk redelijk prijzig?

Maar gelukkig hebben we de sale nog. En wat voor één! Met kortingen tot meer dan 50% kun jij je slag slaan op de website! Van skinny tot straight tot bootcut en in verschillende wassingen. Bijna alle broeken zijn afgeprijsd van rond de ? 225,- naar ? 99,-. En daar houden we van!

 
 

Heb je een favoriet gevonden? Kleed ?m aan op de virtuele paspop - die je zelfs qua lichaamsbouw kan aanpassen - en bekijk de broek van top tot teen. Ook leuk: in Nederland is de verzending gratis!

Draag jij weleens Citizens of Humanity?