Liefde / Zij/hij
Zij/hij

Mr. Perfect bestaat niet

Op zoek naar de perfecte man? Vergeet het maar: die bestaat niet. Tenminste, dat blijkt uit een onderzoek onder 2.000 vrouwen. Een waslijst aan afknappers laat zien waarom zij hun vent niet helemaal perfect vinden.

Drie op de vier vrouwen gelooft niet in zoiets als de perfecte man. De gemiddelde vrouw vindt haar eigen vent dan ook voor slechts 69% ideaal. Waar de mannen dan hun puntjes laten liggen? Dat zit ?m vooral in het openlaten van de deur van het toilet, een slechte persoonlijke verzorging en het bekritiseren van haar rijgedrag.  


"Vrouwen lijken vrij realistisch te zijn over wat ze zoeken in een partner", zegt marketingdirecteur Nikki McReynolds, die de studie uitvoerde. "Toch zijn de meeste dames bereid om een oogje dicht te knijpen voor een aantal veelvoorkomende gebreken."

Veel voetbal kijken - mits hij naar haar luistert als het erop aankomt- , niet helpen met koken en het omhoog laten staan van de toiletbril kan één derde van de vrouwen haar vent nog wel vergeven. Maar echte afknappers zijn toch wel het niet overeenkomen met haar familie, overal kleren laten rondslingeren en haar vriendinnen haten (die zijn ons heilig ja!)


Wanneer aan de vrouwen gevraagd werd hoe een perfecte man eruitziet, bleek een goede persoonlijkheid het belangrijkst te zijn, gevolgd door gevoel voor humor en het uiterlijk.

Al zijn wij ladies natuurlijk ook niet perfect, deze twintig grootste afknappers van de mannen mogen zij voortaan best achterwegen laten...
 1. Niet overeenkomen met haar familie
 2. Haar tandenborstel gebruiken
 3. Het toilet vuil achterlaten
 4. Haar vriendinnen haten
 5. Niet goed met kinderen zijn
 6. Lui zijn + snurken
 7. Een baard hebben
 8. Afgeknipte nagels laten rondslingeren
 9. Wild met de auto rijden
 10. Knorrig zijn
 11. Een mama's kindje zijn
 12. Naar het toilet gaan zonder de deur te sluiten
 13. Vuile was laten rondslingeren
 14. Overmatige gezichtsbeharing
 15. Kritiek geven op haar rijkunsten
 16. Boeren of winden laten
 17. Niet van honden houden
 18. Niet helpen met de vaat
 19. Teveel sport kijken
 20. Niet helpen koken
Aan welke eigenschappen bij je partner erger jij je?