Single Christmas

Single & daten door Jolien
Neem je je elk jaar met Kerst weer voor om de volgende feestdagen in de armen van een nieuwe lover door te brengen, maar zonder succes? Of heeft je vriend besloten om er dit jaar nog vóór het optuigen van de kerstboom vandoor te gaan? Niet getreurd! Ze.nl zet de voordelen van vrijgezel zijn tijdens de feestdagen op een rij.

Schoonmoederstress

Zat je vorig jaar al weken van tevoren tegen het kerstdiner bij je schoonfamilie aan te hikken, dit jaar voel je je zo relaxed als maar kan. Geen schoonfamilie betekent immers geen stress om afkeurende blikken over je outfit, geen toetje wat je op het laatste moment nog in elkaar moet draaien (én veilig moet vervoeren) en geen vriend die in het bijzijn van mama verandert in een moederskindje.

Tel je elk jaar weer op kerstavond de uren af onder het genot van een bord doorgekookte witlof en drilpudding van schoonmama? No thanks! Dit jaar bedenk je lekker zelf wat er op het menu staat.

Me-time
Eén kerstavond en twee kerstdagen zijn voor veel mensen niet genoeg. Dineren bij jouw familie, zijn familie, vrienden en er moet natuurlijk ook nog quality time met z?n tweetjes overblijven. Zie dat maar eens over alle dagen en avonden te verdelen! Een tijdsdruk van jewelste en rennen en vliegen dus, wat ervoor zorgt dat je na de Kerst het liefst een week in bed blijft om bij te komen.

Geen vriend en bijbehorende schoonfamilie in beeld betekent tijd over voor jezelf.  In plaats van een dag of avond bij de familie van je vriend, lig je prinsheerlijk kerstfilms te kijken op de bank, houd je een beautymiddagje en dans en sjans je er ?s avonds op los met je vrijgezelle vriendinnen in je favoriete club.

Budgetcadeaus
Kerstbomen worden het liefst gezien met kleurrijke, ingepakte cadeautjes eronder. Wie is er nu niet met Kerst ooit verrast met een prachtig sieraad, dure laarzen of spannende lingerie? Helaas nu niet bepaald de cadeaus die je ouders van je verlanglijstje plukken. Nee, zij verrassen je liever met een handige agenda voor het nieuwe jaar, warme handschoenen en cadeaubonnen van een parfumerie.

Betekent dit nu dat je kunt fluiten naar de spannende en persoonlijke pakketjes die je ex altijd onder de kerstboom legde? Welnee! No boyfriend betekent besparing! Naast het door jou o-zo-gewilde cadeau lag een duur pakketje voor hem onder de boom, mede mogelijk gemaakt door jouw portemonnee. En denk eens aan de cadeautjes, presentjes en ?bedankt voor de uitnodiging'-bloemetjes aan het adres van de schoonfamilie. Allemaal niet nodig!

Dit jaar ligt er evengoed een prachtig sieraad te shinen onder je eigen ingerichte kerstboom. Betaald door een, ook tijdens de Kerst, happy en gelukkige single girl.

Vier jij dit jaar ook Kerst als single? Wat vind je daarvan?