Zo wordt je onenightstand een succes

Single & daten door Janneke
Beschouw jij jouw onenightstand(s) als een ware nachtmerrie? Dat hoeft niet zo te zijn, mits je een goed plan van aanpak hebt. Met Ze?s tips ben je verzekerd van een fijne nacht rampetampen!

Naast eten, drinken en slapen kunnen we ook (bijna) seks rekenen tot onze eerste levensbehoeften. Maar wat als je als single door het leven gaat? Een onenightstand is de oplossing! Om rampscenario?s te voorkomen, helpen wij je een eindje op weg.

Ga op zoek
Je kunt natuurlijk tijdens een avond uit - na wat nodige borrels - een vent mee naar huis nemen. Maar of dat dan wel zo?n succesvolle nacht wordt (lees: hij krijgt zijn jongeheer niet omhoog, hij denkt alleen aan zichzelf of hij valt nog voor de daad in slaap), is natuurlijk de vraag. Wil je een geweldige nacht beleven, dan zul je toch echt wat meer moeite moeten doen. Ga op zoek naar een persoon die redelijk bij je past en ook erg belangrijk: zorg ervoor dat jullie dezelfde intenties hebben. Niets is zo irritant als achteraf blijkt dat jij echt alleen seks wilde en hij jou nog wekenlang stalkt met belletjes en sms?jes omdat hij ?je toch wel erg leuk vindt?.  

Vergeet het rubbertje niet
Hij kan nog zo vaak zeggen dat hij écht geen soa heeft of dat de seks lekkerder is zonder, maar belangrijk is toch om een condoom te gebruiken (het kan niet vaag genoeg gezegd worden). Het is natuurlijk ontzettend lullig als jij twee weken later bij de dokter zit met geniale wratten - google even voor de onsmakelijke plaatjes. Dus hup: houd de touwtjes zelf in handen en zorg ervoor dat je altijd een pakje rubbertjes in je tas hebt zitten!

Goede locatie
Oké, je hoeft tijdens een onenightstand natuurlijk geen romantisch nestje met kaarsjes en rozenblaadjes te verwachten, maar een beetje comfy mag natuurlijk wel. Een wip in de prikkelbosjes of rollebollen tussen de vuile was kan de seks behoorlijk bederven. Het is beter om niet naar je eigen huis te gaan. Mocht het dan onverwachts toch niets zijn, dan is het altijd makkelijker om zelf weg te gaan dan om iemand de deur uit te werken. Neem bijvoorbeeld een hotelkamer: je komt niet in elkaars privéleven en je kunt allebei gaan wanneer je wilt.

Neem het ervan!
Er staat seks op de planning, dus neem het ervan! Haal alles uit de kast om er een fantastische nacht van te maken. Laat je fantasie de vrij loop en geniet! Al ken je hem pas net, vertel gewoon wat je lekker vindt (en laat hem het jou vertellen). Why not? Wie weet leer je weer een heleboel spannende standjes en ontdek je allemaal lekkere plekjes waarvan je niet wist dat ze bestonden. En je hoeft hem daarna toch niet meer te zien.

Het afscheid
Lekker plat gezegd: de buit is binnen, dus wegwezen. Er is niets vervelender dan wakker worden naast iemand die je helemaal niet goed kent... Bedank elkaar voor de nacht en trek weer de wijde wereld in als single lady

Hoe heb jij jouw onenightstand(s) ervaren?