Mooie mode voor een maatje meer

(Web)shops door Redactie Ze.nl
Heb jij een maatje meer en vind je het lastig om mooie, hippe kleding te vinden? Dan is de website Unlimited Fashion voor jou the place to be! Een shopwalhalla voor alle fashionista?s met maatje 44-56.
 
Dat curvy vrouwen hartstikke mooi en hip kunnen zijn, weten we allemaal wel. Maar toch blijft het lastig om echt leuke kleding in maatje 44-56 te vinden. Gelukkig kunnen dames met ronde vormen sinds oktober 2011 terecht op Unlimited Fashion.

Je vindt hier niet alleen hippe tuniekjes, vesten, jassen en jurken, maar ook lingerie, schoenen en accessoires ? van merken als Yppig, Gozzip en Curvy Kate. Je shopt dus heel gemakkelijk een complete hippe look bij elkaar! Heb je zelf even geen inspiratie? No worries, Unlimited Fashion geeft je advies en houdt je op de hoogte van de laatste modetrends.
 

 
Maar er is meer: Unlimitedfashion.nl is niet alleen een webshop, maar ook een interactief platform. Zo kunnen de bezoekers door middel van een forum meebeslissen over de kledingcollectie en de inhoud van de site. Ook kunnen leden zich inschrijven voor het memberspanel, dat fungeert als klankbord voor het management. Zo blijft de site altijd dicht in de buurt van de wensen en behoeftes van de doelgroep!
 
Unlimitedfashion.nl is een fijne, overzichtelijke site vol met echt mooie kleding voor vrouwen met een maatje meer. Een echte aanrader voor alle curvy ladies!
 
Kijk voor meer informatie op UnlimitedFashion.nl.