Leven als een koningin met LivingSocial

Media door Redactie Ze.nl
Schoonheidsbehandelingen, uit eten, weekendjes weg? Zo leuk om te doen allemaal, maar helaas kost het bakken met geld! Gelukkig is er toch een manier om goedkoop te leven als een koningin en die komt in de vorm van LivingSocial!

LivingSocial

is een online platform waar je dagelijks kunt profiteren van superfijne aanbiedingen op het gebied van restaurants, producten, wellness en reizen. Hun missie is om jou keer op keer te verrassen en daarom graven ze diep om de echte juweeltjes te ontdekken. Ze bieden deze belevingen, landelijk (voor heel Nederland) en lokaal (voor steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht), voor een zeer scherpe prijs aan.

Je kunt er zelfs voor zorgen dat je de deal helemaal gratis krijgt. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de deal doorsturen naar vrienden, kennissen en familie. Als drie mensen besluiten de deal te kopen, dan heb jij ?m gratis in the pocket!


Deals van de dag!

Ook vandaag biedt LivingSocial weer topaanbiedingen aan...

  • De landelijke deal van vandaag is een jaarabonnement op glossy Red. Voor 19 euro ontvang je het mooie magazine elke maand in je brievenbus (68% korting)!
  • De deal van Amsterdam is een uitgebreide knip- en stylingbeurt bij topsalon Headquarters (vanaf 19 euro - 53% korting)! Maar je kunt ook een Bol.com-bon kopen t.w.v. 20 euro voor maar 10 euro!
  • In Rotterdam kun je vandaag profiteren van een uitgebreide massage van 60 minuten voor maar 15 euro (57% korting) en/of een professionele fotoshoot voor 49 euro (80% korting).
  • Of ga je liever voor een wijnproeverij in Den Haag voor 39 euro (51% korting) of een voetenbehandeling van 11 euro (51% korting) in Utrecht?
Schrijf je dus snel in bij LivingSocial en leef als een koningin!