Filmtips voor Valentijnsdag

Media door Redactie Ze.nl
Ja, ja. De maand februari is aangebroken en dat betekent dat Valentijnsdag weer voor de deur staat. In de winkels struikel je al over de zoetsappige hartjes, rozenblaadjes, bloemen, Valentijnskaarten en andere romantische meuk.

Heb je niets met deze commerciële dag en blijf je liever thuis voor de buis, maar snak je toch naar een béétje romantiek? Dan heeft Chicklit.nl wat romantische filmtips voor je op een rijtje gezet. Want elk jaar Love Actually, Pretty Woman of Dirty Dancing kijken gaat een keertje vervelen. Toch?

Letters to Juliet
De jonge Amerikaanse Sophie geniet van een vakantie in het Italiaanse Verona, de stad van Romeo and Juliet. Hier stuit ze op een vijftig jaar oude "letter to Juliet", een onbeantwoorde brief aan een onbeantwoorde liefde. Ze gaat op zoek naar de geliefden uit de brief. Maar ze kon niet vermoeden wat de zoektocht naar romantiek haar en de overige betrokkenen zou brengen?
Letters to Juliet is te koop bij bol.com voor ? 9.99.

Valentine?s Day
In Valentine?s Day worden verschillende koppels in Los Angeles gevolgd in de aanloop naar Valentijnsdag. Elk personage krijgt op zijn of haar manier te maken met liefde, vriendschap en onverwachte gebeurtenissen. De film heeft een cast om van te smullen, met topacteurs als Julia Roberts, Jessica Alba, Bradley Cooper, Patrick Dempsey, Anne Hathaway, Jamie Foxx, Jennifer Garner, Ashton Kutcher en nog vele anderen.
Valentine's Day is te koop bij bol.com voor ? 9.99.

Water for Elephants

Water for Elephants vertelt het verhaal van een verboden liefde tussen de jonge Jacob (Robert Pattinson) en de beeldschone Marlena (Reese Witherspoon). Jacob is een student diergeneeskunde die door toeval terecht komt in de magische wereld van een rondreizend circus. Als hij de grote ster Marlena ontmoet, wordt hij verliefd, maar haar gevaarlijke echtgenoot maakt het leven van Jacob en Marlena niet makkelijk?
Water for Elephants is te koop bij bol.com voor ? 19.99.

Eat Pray Love
Liz Gilbert (Julia Roberts) heeft alles wat een moderne vrouw zich maar kan wensen: een echtgenoot, een huis, een succesvolle carrière. Maar in plaats van gelukkig te zijn wordt ze overspoeld door paniek, verdriet en verwarring. Net gescheiden besluit Ellzabeth een radicale stap te nemen: ze gaat een jaar lang alleen op reis. Op haar zoektocht naar evenwicht en geluk bezoekt ze drie landen: Italië, India en Indonesië. Italië staat in het teken van eten en leert ze la dolce vita kennen, in India schrobt ze tempelvloeren en leert ze de kracht van meditatie kennen en in Indonesië de balans tussen ernst en lichtvoetigheid - en ze ontmoet haar grote liefde in Bali.
Eat Pray Love is te koop bij bol.com voor ? 9.99.

No Strings Attached

Academy Award-winnares Natalie Portman (Black Swan) en Ashton Kutcher (What Happens in Vegas) hebben de hoofdrol in deze hilarische hitkomedie, die een moderne blik werpt op wat er gebeurt als vrienden in nood het samen doen. Emma is een arts met een druk leven, die een perfecte overeenkomst lijkt te sluiten wanneer ze haar beste vriend Adam een relatie aanbiedt die één belangrijke regel heeft: No Strings Attached. Maar kunnen seksvrienden beste vrienden blijven als een flirt in iets serieus verandert?
No Strings Attached is te koop bij bol.com voor ? 12.99.

Kijk voor meer filmtips op Chicklit.nl.