Zomergeuren

Lichaam door Redactie Ze.nl

Ook zo gek op geurtjes? Dan kan je vanaf april weer naar hartelust in de geurtjes duiken, want Lancaster Group komt met maar liefst drie nieuwe geuren. En dat zijn niet de minste namen; Jil Sander, Davidoff en Sarah Jessica Parker!

Davidoff Cool Water - Game (pour femme)

Davidoff Cool Water is al bijna een generatie lang een groot succes. Nu rijst uit dit succes een nieuwe geur op: Cool Water GAME. Deze trendy geur is vooral bedoelt voor jongeren. Hippe strandtenten, bikinigirls, surfdudes... dat is de feel die GAME wil uitstralen. En dat lukt ze aardig. Het is een frisse, fruitige geur met een bloemige ondertoon. Het is geen opdringerige geur, meer luchtig en sportief. Hij is er ook een in matching uitvoering voor heren.


Afbeelding verwijderd door redactie

GAME for her:
Eau de Toilette 30 ml ? 29,50
Eau de Toilette 50 ml ? 39,50
Eau de Toilette 100 ml ? 56,--
Shower Gel 200 ml ? 15,--
Body Lotion 200 ml ? 16,--
Deodorant Stick 75 gr ? 15,--

Sarah Jessica Parker - LOVELY

Ik krijg altijd spontaan al de kriebels als de zoveelste celeb zijn of haar eigen geurlijn op de markt brengt. Tegenwoordig lijkt het alsof je als beroemdheid niet meer meetelt als je geen eigen geur uitbrengt! De volgende in het rijtje is Sarah Jessica Parker. Het is een vrij klassieke geur geworden in bijbehorende verpakking. De geur is fris en niet zwaar en bevat in de boventoon mandarijn, bergamot en rozenhout. Ook zijn er duidelijk houtsoorten waarneembaar. Het is geen opdringerige geur, maar daarom wat mij betreft licht teleurstellend. Ik krijg er in ieder geval geen 'Sex and the City' gevoel bij.

Afbeelding verwijderd door redactie


Eau de Parfum Spray 30 ML ? 33,--
Eau de Parfum Spray 50 ML ? 46,--
Eau de Parfum Spray 100 ML ? 62,--
Soft Body Lotion 200 ML ? 23,--
Gentle bath & Shower Gel 200 ML ? 23,--

Jil Sander - Sun Delight

Eén van mijn favoriete zomergeuren is al jaren lang Jil Sander Sun. Jil Sander introduceert nu in haar geurencollectie JIL SANDER SUN DELIGHT, een sensuele, verfijnde geur die herinnert aan dat speciale gevoel van lange, zwoele zomeravonden... Jil Sander Sun Delight is een frisse, warme geur en heeft net als de Sun een zoete ondertoon. In de topnoot bevinden zich Passievrucht, Reseda en Siciliaans Bergamot. Maar ook een vleugje Vanille Orchidee, West-Indische rode jasmijn, Cosmea Chocolate, Sensueel Muskus, Kostbare Houtsoorten en Witte Ceder. Dit zou zo maar mijn nieuwe favoriet kunnen worden voor heerlijke daagjes aan het strand!

Afbeelding verwijderd door redactie

Eau de Toilette Natural Spray 30 ml ? 27,50
Eau de Toilette Natural Spray 100 ml ? 42,50
Shower Gel 150 ml ? 19,50
Body Lotion 150 ml ? 19,50
Deodorant Natural Spray 100 ml ? 19,50