Geuren en Kleuren

Lichaam door Redactie Ze.nl

Jasmijn is één van de favoriete geuren van topontwerper Marc Jacobs en dat is te merken in Blush Intense. In de al bestaande damesgeur Blush stond de jasmijn al in de spotlights, maar in Blush Intense komt deze geurende bloem nog meer naar voren. Het resultaat is een intense, sensuele geur.

Afbeelding verwijderd door redactie

Blush Intense is vanaf nu te koop vanaf 75,00 euro.

In mijn jongere jaren was ik dol op de zoete geuren van JOOP! Enkele jaren terug is zijn dochter Jette Joop in zijn voetsporen getreden. En wederom heeft deze nachtelijke geur dat zoetige, zwoele. Een heerlijke verleidelijke geur voor een avondje uit. De flacon is geinspireerd op een discobal. Deze geur zal weer lang tot mijn favorieten behoren!

Afbeelding verwijderd door redactie

De By Night Jette Eau de Parfum is vanaf eind augustus te koop vanaf 27,50 euro.

Als je een beetje wereldster bent, breng je natuurlijk meer dan één geurlijn op de markt moet Jennifer Lopez gedacht hebben. Geinspireerd door alles wat met glamour en ultieme luxe te maken heeft brengt zij Live Luxe uit, een fruitig, bloemige geur verpakt in een kleurige flacon en een doosje vol glitter. Een heerlijke, frisse geur, maar zelf had ik hem wat zwoeler verwacht bij een latino als La Lopez.

Afbeelding verwijderd door redactie

Live Luxe Eau de Parfum is vanaf begin september te koop vanaf 32,50 euro.

Lancaster Aquasenses is niet zomaar een geur. Het is een geur en verzorging in één. Uniek aan de Aquasenses geur is namelijk dat het het gepatenteerde Lancaster RPF Complex bevat wat vroegtijdige huidveroudering tegen gaat. De eerste echt anti-aging geur dus! Het verfrist, revitaliseert en verzorgt de huid.

Afbeelding verwijderd door redactie

Lancaster Aquasenses Skin Care Fragance Eau de Toilette is nu verkrijgbaar vanaf 41,00 euro.