Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Verwacht van deze film geen boeiende verhaallijn met een super sterk plot. Persoonlijk vind ik dat de film zwak start en redelijk lang nodig heeft om op gang te komen. Als dat na ongeveer drie kwartier eenmaal is gebeurd komt de lach op je gezicht. Sommige scenes zijn zelfs hilarisch te noemen. Dit gaat goed tot ongeveer 10 minuten voor het einde. Dan proberen ze aan een film die, mijns inziens, gewoon simpel had moeten blijven nog een betekenis te geven wat het einde ietwat ?mushy? maakt. Gelukkig maken de 5 minuten bloopers die aan het einde getoond worden dit weer goed en is het zwakke einde snel weer vergeten.

De special features op deze dvd bestaan uit de bioscooptrailers, deleted scenes en de eerder genoemde bloopers. En wat zal ik hiervan zeggen...? De bioscooptrailers is een feature die ik zowiezo niet snap. Van de deleted scenes is het goed dat ze 'deleted' zijn. En de bloopers zijn zoals eerder gezegd leuk, maar helaas niet los van de film te bekijken.

Voor wie wel:
Vrouwen die gewoon gezellig een soms humoristische feel-good movie willen kijken, waar ze niet echt hun aandacht bij hoeven te houden.

Voor wie niet:
Mensen die van een goed verhaal houden met een stevig plot en briljant acteerwerk...

Miss Congeniality 2, Armed and Fabulous Afbeelding verwijderd door redactie


Warner Bros.
Speelduur ca. 111 minuten
Genre komedie