Britney & Kevin: 'Their glamorous real life soap'

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Britney Spears en Kevin Federline ontmoetten elkaar voor het eerst ergens in 2000, maar volgens Kevin was ze destijds nog een meisje. 4 jaar later ontmoetten ze elkaar weer, en de vonk sloeg toen wél over. Dit ondanks het feit dat Kevin nog getrouwd was met de actrice Shar Jackson. Ze hebben samen een kind Kori, en Shar was op dat moment zwanger van hun tweede kind, Kaleb. Ondanks dit alles ging hij toch met Britney mee om met haar in Europa te touren. La Spears zei tegen hem dat ze zonder hem niet op tournee zou gaan, en zo kwam het dat hij toch met haar mee ging. Gevolg: Chaotic, the DVD and more...

De dvd bevat 5 afleveringen met pseudo-intellectuele titels als "Can you handle my truth?" en "Scared to love you". Ze staan vol met zelfgemaakte beelden, gefilmd door Federline en La Spears herself. Af en toe laat ze haar personal assistent de camera even overnemen, maar veelal gaan Brit&Kev toch zelf chaotic met de camera aan de gang. Je volgt de twee tortelduifjes van hun verkering tijdens haar Europese "Onyx Hotel Tour" in de lente van 2004 tot aan hun bruiloft eind september 2004.

http://i5.photobucket.com/albums/y191/Pebby/Site/Brit7.jpg

Tussendoor zijn beelden van haar tournee te zien, van zowel on-stage als backstage. Een beetje à la Madonna's documentaire "In bed with Madonna", maar La Spears is dan ook een grote fan van Madonna. Ze heeft tijdens haar Onyx Hotel Tour zelfs een on-stage-scene met een hotelbed, die verdomd veel lijkt op de Oosterse versie van het nummer 'Like a virgin' uit Madonna's "Blond Ambition Tour" (1990). Backstage stelt ze haar staf vragen als "What do you think of marriage and commitment?" en "What is your favourite sexposition?" Ze gaan er lachend op in, maar echt toegevoegde waarde heeft het niet, gezien het verloop van de rest en de afloop van de serie. Spears loopt erg op de zaken vooruit: zoals zij het wil hebben, so shall it be done!

Britney is overduidelijk superverliefd, Kevin vindt haar gewoon lekker. Maar ze hemelen elkaar helemaal op, hebben beestachtige (off camera) sex en "a magical kiss". In Episode 3 begint hun relatie dieper te worden en BoomBoom Britney uit zelfs dat ze van Kevin houdt. Hij zegt het echter niet terug, dus neemt ze haar camera in vertrouwen door haar echte gevoelens aan het ding te openbaren. Toch lijkt Kev voor haar 'de Ware' te zijn en na romantisch Parijs, eenmaal weer terug in de States vraagt zij hem ten huwelijk.

http://i5.photobucket.com/albums/y191/Pebby/Site/Brit5.jpg

De laatste aflevering van Chaotic is geheel gewijd aan hun Surprise Wedding. Hun families wisten helemaal van niets, en ook wisten zij heel slim de pers te misleiden. Ik moet zeggen dat ik dit het leukste gedeelte van de dvd vond, maar goed, ik ben dan ook een eeuwige romanticus: I just love weddings! Any Wedding! ;)

http://i5.photobucket.com/albums/y191/Pebby/Site/Brit9.jpg

Inmiddels is het stel gezegend met een zoontje met de stoere naam Sean Preston, geboren op 14 september van dit jaar. Er zou nog een vervolg op 'Britney And Kevin: Chaotic' komen, welke nog een tikkeltje verder gaat; hierin zal de bevalling te zien zijn van Britney's baby.

Het laatste nieuws rond Kevin & Britney: ze zitten nu al in een soort van "On-a-break"-fase. Hij woont zelfs niet meer bij haar, maar bij vrienden in. Dit omdat meneer Spears zich totaal niet druk maakt om hun zoontje en elke avond met vrienden in een of andere club te vinden is, terwijl Britney thuis tussen de vuile luiers zit. Dus of het vervolg op deze dvd nog uitkomt, is nog maar de vraag. Maar goed, ze was gewaarschuwd, want onverantwoordelijke Kevin verliet zijn hoogzwangere vrouw voor haar. And as we know: History tends to repeat herself... To be continued dus...

Voor haar DieHard fans is deze dvd vast een MustHave. Voor de Britney-hater is het vermakelijk tijdverdrijf cq leedvermaak. Ze benadrukt haar imago van Dom Blondje namelijk alleen maar meer en meer. En gezien de laatste ontwikkelingen rond de Federlines is het ookwel vreemd om deze dvd vol met liefdesverklaringen van Kev&Brit te bekijken. Tip: bekijk de dvd in hapklare brokken van een half uur, langer hou je toch niet uit, en anders word je te gaar. Min-min-min-puntje voor de Nederlandse fans: deze dvd bevat géén Nederlandse ondertitels, en dat terwijl ze Amsterdam (lees: De Bulldog) wél aandoet met haar tournee. En ze had het nog wel zo leuk in Jimmy Woo!!! :P Beeeeeetje jammer, Brit! :D

http://i5.photobucket.com/albums/y191/Pebby/Site/Brit2.jpg
Geproduceerd door: Britney & Kevin Federline
Uitgebracht door: Sony BMG
Inhoud: dvd + bonus cd
Duur: ca. 4 uur