Videoclip Kane: All I Can Do

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Voor Rotterdammers een bekend décor: de Hef. Deze in 1927 ontworpen spoorbrug herinnert aan de tijden dat de treinen de Rotterdamse stad binnen toefden. De vaste brug over de Maas is verdwenen, maar de hefbrug staat er gelukkig nog. En dit prachtige zwaar metalen industriële monument is stoer, nostalgisch, mannelijk en toch sierlijk. Kortom een geweldige combinatie voor een gevoelige ballade van een stoere rockband.

Het was wel even bikkelen in de koude snerpende wind, maar de sneak-preview die ik daar zag voorspelt veel goeds. Indrukwekkend bewoog de grote bonk metaal soepel omhoog en omlaag over 72 meter hoogte (terwijl ik toch zou zweren dat dat ding al jaren was vastgeroest) en schalde de rauwe stem van Dinand door de kou.


Zoals gezegd, de single is te koop. Nu nog even afwachten hoe het eindresultaat van de clip is geworden en dan kijken of de rillingen nog steeds over mijn rug lopen, was het dan toch de kou...? We zullen zien.

Ook nog even wachten is het op 28 november, want dan ligt er een nieuwe live dvd 'Kane Live 05' in de winkels van het concert eerder dit jaar in Almere. Wil je alvast een preview hiervan zien? Klik hier.
Maar wellicht ben je één van de gelukkigen die Kane live in Ahoy gaat bekijken op 6 of 7 december aanstaande.

Hoe dan ook, we kunnen nog even vooruit met Kane!