Boek: Dodelijke glimlach

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Wanneer Mary DiNunzio bezig is met de voorbereidingen van een ongebruikelijke rechtzaak wordt zij hierin gehinderd door allerlei spannende gebeurtenissen. De nabestaanden van de Italiaan Amadeo Brandolini willen namelijk de staat aanklagen. Helaas komt er geen schot in de zaak totdat ze op straat wordt achtervolgd door een pikzwarte Escalade. Dan komt ze er achter dat de zaak Brandolini veel gevaarlijker is als dat ze ooit had kunnen vermoeden...

Naast dit spannende verhaal draait het niet alleen om deze zaak. Ondanks dat Mary beroepsmatig met deze zaak bezig is, komt ook haar hart in het geding. Ze heeft namelijk haar man verloren en deze zaak doet haar hier weer pijnlijk aan herrineren. Daarom bijt ze zich hier helemaal in vast. En vergeet daarbij te denken aan het eigen veiligheid en ook te denken aan het advocatenkantoor waarvoor zij werkt.

Dodelijke glimlach komt in de eerste hoofdstukken een beetje traag op gang, maar na doorbijten, wordt het een ware pageturner. Na het lezen van het boek voel je je gewoon trots op Mary, om alles wat zij heeft doorstaan en niet heeft opgegeven.

Note; Het boek is verkrijgbaar in twee verschillende covers.

Afbeelding verwijderd door redactie
Lisa Scottoline - Dodelijke glimlach
De Boekerij
Genre: Thriller
Prijs: 17,95
ISBN: 9022541266