The Tapdogs

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Het is ongelofelijk wat deze mannen laten zien op het gebied van tapdansen. Ze wisselen elkaar af, dansen regelmatig individueel, om vervolgens weer geheel in eenzelfde ritme samen te komen. Het podium is ingenieus gebouwd en in een mum van tijd hebben zij het, al dansend, vernieuwd en aangepast. Persoonlijk vind ik één van de hoogtepunten het moment, waarop ze al tapdansend de drumcomputers bespelen en gezamenlijk een lekker stukje muziek maken. Tijdens het wervelende optreden wordt er gebruik gemaakt van o.a. ballen, steigers, lasapparaten en zaklampen. Alles gaat in een hoog tempo. Als uitsmijter is er de verkoelende act met water. De eerste twee rijen kunnen zich deels beschermen met regencapes die uitgedeeld zijn, maar die bieden geen garantie dat U het ook werkelijk droog houdt... U bent gewaarschuwd! De staande ovatie die The Tapdogs aan het einde van hun show kregen van het enthousiaste publiek, was terecht verdiend in mijn ogen.

Afbeelding verwijderd door redactie

Deze talentvolle dansers, veroveren in sneltreinvaart de wereld. Dein Perry, de oprichter en choreograaf van de Tapdogs, heeft zijn jongensdroom verwezenlijkt met het oprichten van deze groep. Hoe succesvol ze zijn blijkt wel uit het feit dat de shows tegelijkertijd worden opgevoerd, in diverse plaatsen over de hele wereld, met gezelschappen in Amerika, Australië en New Zeeland. In 2000 opende The Tapdogs zelfs de Olympische Spelen in Sydney. Ondersteunt door een live band, vertonen deze stoere kerels, hun tapkunsten. Kracht versus precisie, stoerheid versus verfijning. Dat zijn The Tapdogs!

Alleen in de Lievekamp in Oss zijn ze dit seizoen te bewonderen. Van 15 t/m 20 november treden zij daar op met hun '10th Years Anniversary Tour'.
Mis het niet, er zijn nog kaarten verkrijgbaar!
Voor reserveringen: De Lievekamp tel. nr. 0412-648922
www.lievekamp.nl

Wilt U een voorproefje van de show, kijk dan op: Tapdogs