DVD: Desperate Housewives - Het complete eerste seizoen

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Op zes DVD's kunnen de échte fans nog eens op hun gemakje alle afleveringen terugkijken. Het verhaal ? het zal voor de meesten bekend zijn ? begint met de zelfmoord van Mary Alice Young, de vijfde buurvrouw. En dat in Wisteria Lane, waar alles net even té perfect lijkt: mooie huizen, mooie mensen, modelgezinnen en altijd bloeiende bloemen. Niemand schijnt te weten waarom ze zichzelf van het leven heeft beroofd, maar al snel wordt duidelijk dat er een groot mysterie rond haar dood hangt. In de loop van het seizoen worden dan ook een hoop geheimen ontrafeld, die een hoop dingen een stuk duidelijker maken.

Naast alle 23 afleveringen biedt de box nog vele extraatjes. Zo geeft Marc Cherry een gesproken toelichting bij zijn favoriete afleveringen, er zijn bloopers van de set te zien, scènes die de televisie nooit hebben gehaald en ook is er een speciale korte 'aflevering' te zien, waarin Oprah Winfrey herself de nieuwe buurvrouw wordt. Al is dat maar voor korte duur... Verder worden enkele geheimen van Wisteria Lane onthuld en er is een kijkje achter de schermen, waarin Cherry onthuld dat de serie eigenlijk aan zijn moeder te danken is. En welke personages zijn op zijn eigen familie van toepassing?

Ook in Nederland kent de serie veel trouwe aanhangers, die zich op dinsdagavond voor de buis nestelen. Voor hen is de DVD-box natuurlijk een 'must have' in de collectie. Leuk om tijdens een vriendinnenavondje met elkaar te kijken, al mogen mannen natuurlijk ook meedoen!

Desperate Housewives ? Het complete eerste seizoen
Buena Vista Home Entertainment