De comeback van Take That (+ WIN!)

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Oude tijden herleefden tijdens de persconferentie in november waarin Take That liet weten dat ze weer zouden gaan touren. Gary Barlow sprak wederom de legendarische woorden die hij in de persconferentie in 1996 tijdens het bekend maken van de split ook sprak "Unfortunately the rumours are true..." om vervolgens te vervolgen met "Take That are going on tour". In 1996 ging de groep uit elkaar, waarna ieder zijn eigen weg ging:

Gary Barlow (35) had na de breuk twee solo nummer 1 hits in Engeland. Hij bracht het album Open Road uit, wat ook een bestseller werd. Daarna werd het echter erg stil rond Gary en ging hij zich toeleggen op het schrijven van songs voor anderen zoals Delta Goodrem, Blue en Christina Aguilera. In 2000 trouwde hij met Dawn Andrews. Samen hebben ze twee kinderen.

Mark Owen (33) bracht zijn solo-album Green Man uit, die een paar hits opleverde waaronder "Four Minute Warning" en "Clementine". Hij presenteerde in 2000 tijdens het Europees kampioenschap voetbal de Euro 2000 show. In 2002 deed hij mee met de engelse Celebrity Big Brother en won. In 2003 stond hij samen met Robbie Williams op het podium in Knebworth. Zijn laatste album "How the Mighty Fall" bracht hij afgelopen jaar in eigen beheer uit. De tweede single van dit album heet "Hail Mary" welke twee weken terug uit is gekomen. Bekijk hier een clipje van deze geweldige single. Hij woont samen met zijn vriendin Emma Ferguson en het stel verwacht deze zomer hun eerste kind.

Afbeelding verwijderd door redactie
Mark Owen en Robbie Williams, Knebworth 2003

Howard Donald

(37) probeerde na de split ook een solocarriere op te zetten, maar faalde helaas. Zijn single werd nooit uitgebracht. Howard ging draaien in clubs als DJ en werd daar erg succesvol in. Hij is een veel gevraagde DJ in clubs in Engeland, Duitsland en Ibiza. Hij heeft een dochtertje van vier uit een inmiddels verbroken relatie.

Jason Orange
(37) maakte een wereldreis nadat Take That uit elkaar ging. Hij nam acteerlessen in de USA en speelde onder andere een drugsdealer in de engelse dramaserie Killer Net. In 2000 trok hij zich helemaal terug uit de wereld van entertainment en ging sociologie en psychologie studeren.

Het succes van Take That wordt nog wel eens onderschat. Take That wist als eerste band sinds de Beatles vier opvolgende nummer 1 hits te scoren met Pray, Relight My Fire, Babe en Everything Changes. In totaal hadden ze acht nummer 1 hits en zes top 10 hits in Engeland. Internationaal verkochten ze meer dan acht miljoen albums. Al de hits en meer zijn terug te vinden op de CD en DVD The Ultimate Collection. In Engeland gingen er al meer dan een miljoen exemplaren over de toonbank.

Naast de grootste hits bevat de DVD ook enkele extra's zoals o.a. de beste live-fragmenten, een Beatles Medley, on the road beelden en een foto-overzicht. Het is leuk om de clips weer eens te zien, maar wat ons betreft had de DVD vol mogen staan met live-beelden, want Take That stond garant voor spectaculaire live-shows. De behind the scenes stukjes zijn erg grappig en leuk om te zien wat een lol ze hebben gehad.

De CD bevat dezelfde tracks als de DVD met als extra's nog Pray (Live in Berlin), Relight My Fire (Element Remix) en Today I've Lost You (Previously Unreleased)

Voor de fans is deze DVD leuk materiaal. Het is namelijk het eerste materiaal van Take That wat ooit op DVD verschenen is. Take That stamt namelijk nog uit het videobandtijdperk en ze brachten veel leuke videobanden uit, maar spectaculair bonusmateriaal ontbrak dan natuurlijk altijd. De CD is ook een must voor de fans, want deze bevat het nog niet eerder uitgebrachte "Today I've Lost You". Dit nummer zou eigenlijk op single verschijnen na Back for Good, maar zoals we weten ging de groep na deze single uit elkaar.

Maar Take That is weer terug! Vanaf 23 april t/m 25 juni treedt Take That op in diverse grote stadions in Engeland. We kijken uit naar deze optredens en hopen dat deze de heren weer zullen stimuleren nieuw materiaal op te nemen met Take That... we wachten met smart af!

Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie

Wil jij kans maken op de DVD of CD The Ultimate Collextion van Take That? Geef dan het goede antwoord op de volgende vragen:

1. Wie was destijds de manager van Take That?
2. Wat was de allereerste single van Take That?
3. In welk jaar verliet Robbie Williams de groep?

Mail je antwoorden naar prijsvraag@vrouw.nl en vermeld hierbij je naam, adres en gebruikersnaam. Zonder geregistreerde gebruikersnaam kan je helaas niet meedoen! Slechts één deelname per adres wordt geaccepteerd. Deze prijsvraag loopt tot 6 februari a.s.

Kijk op de voorpagina voor meer prijsvragen!