DVD: CSI Miami seizoen 2

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

De eerste tv-serie Crime Scene Investigation (CSI) over de technische recherche in Las Vegas was zo'n succes dat deze al snel werd gevolgd door spin-offs over hun collega's in Miami en New York. CSI: Miami 'A city to die for' werd in 2002 gestart en wordt geproduceerd door CBS.

Op deze driedelige DVD-box vind je de afleveringen 2.13 tot en met 2.24 van het tweede seizoen CSI: Miami. Wilde je altijd nog die aflevering met de brand in de Everglades zien, of die over rapper 10-Large? Ga dan lekker zitten en bekijk 8,5 uur lang de spannende en vaak gruwelijke bevindingen van de forensisch detectives uit het zonnige Miami. RTL5 start op 28 februari met alweer het vierde seizoen van deze goedlopende serie. Dan is deze DVD box een lekker opwarmertje. Momenteel worden de herhalingen van seizoen drie op RTL5 herhaald.

Afbeelding verwijderd door redactie

dvd 1: Blood Moon - Slow Burn - Stalkerazzi - Invasion
dvd 2: Money for Nothing - Wannabe - Deadline - The Oath
dvd 3: Not Landing - Rap Sheet - MIA/NYC - Nonstop - Innocent

Iedere disk heeft twee extra features, waaronder commentaar bij de aflevering MIA/NYC - Nonstop, een tour door het laboratorium en een feature over special effects. Het is leuk om te zien hoe de filmmakers tot de vaak verbluffende 'zoom-in' filmpjes komen die uitleggen wat er tijdens een moord is gebeurd.

Deze DVD box CSI: Miami is een aanwinst voor iedere fan en heeft een sublieme beeld- en geluidskwaliteit. Op naar de collectie van serie 3 en 4!

CSI: Miami
DVD box, serie twee, afleveringen 2.13 t/m 2.24
CBS Productions
Thriller