Chris Brown - Chris Brown

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Chris Brown is van jongs af aan al druk met muziek. Als klein kind leerde hij de songteksten van Stevie Wonder uit zijn hoofd en zong voor zijn moeder. Daarna begon hij ook te rappen. Al was zijn moeder daar niet zo weg van. Zij hield van de zangstem van haar zoon. Zag dat hij talent had en bracht hem in contact met verschillende producenten. Dit resulteerde in 2005 tot zijn eerste single 'Run it!'. In Amerika behaalde hij de nummer 1 positie in de charts. En ook in Nederland en derest van Europa timmert hij hard aan de weg.

Het jonge idool, die de 'future of R&B' wordt genoemd, laat zich op zijn album van verschillende kanten zien. Zo staan er op zijn debuutplaat verschillende lekkere dansbare nummer. Lekkere zwoele, langzame nummers mogen natuurlijk ook niet ontbreken op het album van de jonge womenizer. Want dat is ie echt. Luister maar goed naar zijn nummers. Al zijn nummers gaan over meiden. Dat doet ie slim, want pubermeisjes zijn weg van 'm. Vraag op het schoolplein wie Chris Brown is en ze kijken je verbaasd aan als je het niet weet. Chris Brown is hot!

Naast geweldig zingen en rappen, kan Chris ook fantastisch dansen, een veelzijdige songwriter en nu al een echt zakenmannetje. Benieuwd wat de toekomst voor deze jonge zanger, die nu al vergeleken wordt met Usher en Michael Jackson in zijn jonge jaren, nog te bieden heeft. We houden hem in de gaten!

Afbeelding verwijderd door redactie

Chris Brown - Chris Brown

Tracklist:

1. Intro
2. Run It! ft. Juelz Santana
3. Yo (Excuse Me Miss)
4. Young Love
5. Gimme That
6. Ya Man Ain't Me
7. Winner
8. Ain't No Way (You Won't Love Me)
9. What's My Name ft. Noah
10. Is This Love?
11. Poppin'
12. Just Fine
13. Say Goodbye
14. Run It! Remix ft. Jermaine Dupri & Bow Wow
15. So Glad
16. Thank You

Uitgebracht door: Sony/BMG
Adviesprijs: ? 20,99

Bestel nu!

Chris Brown
Chris Brown