Pink presenteert nieuwe album aan selecte groep fans

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Kaartjes voor de exclusieve showcase waren echter niet te koop. Je kon ze alleen krijgen door te sms-en of een betaalnummer te bellen. En dat was nog niet alles, want de deelnemers maakten ook kans op een onmoeting met het idool.

Veranderlijk als altijd kwam de popster op met een zonnebril en een grote krullenpruik (a la Madonna tijdens de Blond Ambition Tour). Ze gaf de toeschouwers naast een paar hitjes als 'Get The Party Started' een idee van hoe haar nieuwe album eruit zal gaan zien. Eén van die liedjes is een parodie op 'sterren' van nu als Paris Hilton, Jessica Simpson en Lindsay Lohan. Daarmee wil de zangeres vrouwen van nu een lesje geven. duidelijk maken dat jonge vrouwen meer ambities moeten hebben dan winkelen en uitgaan.

Afbeelding verwijderd door redactie

In 'Dear Mr. President' (mooi akoestisch gezongen) gaf ze ook nog even een sneer richting President Bush. Het shockeren is ze dus nog steeds niet verleerd. De Convention Factory; een kale en gisteren wel erg lege hal. Maar Pink wist daar gelukkig even haar zonnetje te laten schijnen. Jammer genoeg 'slechts' iets meer dan een half uur. Echter met de belofte dat ze later dit jaar terugkomt voor een paar 'echte' concerten.