Negativ - Negativitijdperk

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Negativ ken je misschien nog wel als lid van D-men. Hij rapte mee op de Straatremixes en je hoort hem ook op het nummer 'Mijn Feestje'. Inmiddels behoort hij niet meer tot de D-Men en bouwt hij nu zijn eigen feestjes.

Met dit album laat Negativ horen dat hij helemaal niemand anders nodig heeft om te scoren. Al zijn de nummers waarop Ebon-E meezingt ook geweldig. Negativ rapt over van alles en nog wat, maar het klinkt natuurlijk allemaal hartstikke stoer. Hij schept graag over zichzelf op. Dat begint al op het eerste nummer, mij stoort het niet, want Negativ doet het goed.

Negativ is niet alleen stoer, hij toont op dit album ook zijn emoties. Hij toont energie en laat horen dat hij talent heeft. Hij hongert naar het succes en dat is 'm zeker gegund. Negativ mag tevreden zijn met dit album, waarbij Giorgio Tuinfort hem geholpen heeft. Tuinfort is geen onbekende; deze producer werkte onder andere met Re-Play. Hij levert goed werk en heeft dat op dit album ook zeker gedaan.

Gaan de raps je af en toe iets te snel, dan is er altijd nog een cd-boekje met de songteksten. Zelf lees ik ook altijd even het bedankwoordje en dat doet Negativ goed. Eindelijk een ster-in-wording die er voor uit komt dat hij gelukkig met zijn vrouwtje en zijn kleine meisje is.

Tracklist

1. Negativitijdperk
2. Onbreekbaar
3. Dingen Gedaan
4. Je Weet Niet Wie Ik Ben
5. Lukt Je Toch Niet ft. Sat R Day
6. Ga Maar Los
7. Kijk Eens Om Je Heen ft. Ebon-E
8. Pimp 72
9. Loyaliteit ft. C-Ronic
10. Links Rechts
11. Niet Klaar Voor
12. Alles Wat Je Hebt ft. Lange Frans
13. Hou Het Echt ft. Ebon-E
14. Niks Is Wat Het Zijn MOet ft. Ebon-E

Negativ - Negativitijdperk

Speelduur: 54: 21 minuten
Label: Pias
Adviesprijs: ? 20,99

Bestel nu voor slechts 15,99!

Negativitijdperk
Negativ