Musicals in Ahoy, Een feest voor fans en liefhebbers

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

En je wordt zeker niet teleurgesteld! De Ahoy is omgetoverd tot één grote, kleurrijke musicalzaal. Kosten noch moeite lijken gespaard om er een oogverblindend spektakel van te maken.
Dat moet ook wel met een podium van 45 meter breed en vleugels van 17 meter hoog. Die zijn dicht aan het begin van de show en gedurende de show gaan ze open en worden er beelden op geprojecteerd. Voor de show zijn 400 kostuums gemaakt en zullen er iedere avond 550 mensen aan de show meewerken.

Afbeelding verwijderd door redactie

Ook voor wie nog niet zo thuis in de wereld van de musical is het leuk om je een avondje lang te laten verwennen door groots spektakel waarbij mooie decors, kostuums en rijke belichting van groot belang zijn. Je wordt getrakteerd op een Muzikale Wereldreis (dat is ook het thema van Musicals in Ahoy 2006) vol hoogtepunten uit beroemde hitshows uit de gehele wereld. Het wordt allemaal geserveerd door een grote groep BN'ers: 'oude rotten' en nieuw en jong talent. Je ziet Anita Meyer, Tony Neef, Joke de Kruijff, Danny de Munk en Stanley Burleson, Kim-Lian van der Meij, Chantal Janzen, Jamai Loman en niet te vergeten Nurlaila Karim. Zij is door niemand minder dan de Amerikaanse zangeres en musicalster Vanessa Williams (die 'special guest' is in de show) gevraagd om de tweede stem te zingen van de wereldhit "Save The Best For Last". Vanessa zelf heeft met "Kiss of a Spider Woman" uit de gelijknamige musical en "More" uit Dick Tracey totaal geen probleem om het publiek in Ahoy voor zich te winnen.

Afbeelding verwijderd door redactie

Musicals in Ahoy is een waar spektakel dat ontroert en meesleept. Voor iedere toeschouwer zit er wel een speciaal moment van herkenning in. Met zoveel show en sterren beleef je vast en zeker een onvergetelijke avond daar in Ahoy.

Musicals in Ahoy is nog tot en met 28 mei te zien in Ahoy, Rotterdam.