En de minnaar is...

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Jill Mansell is een trendsetter op het gebied van hippe vrouwenliteratuur. Nadat ze haar thuisland Engeland veroverde met haar humoristisch en onweerstaanbare romans boekte ze ook veel succes in Nederland. Haar eerste roman Geluk in het spel behaalde zelfs de eerste plaats in Neerlands bestsellerslijst. De boeken zijn geen literaire hoogstandjes, maar wel heerlijk om even in te verdwijnen en te genieten van liefde en intriges. Op zijn tijd helemaal niets mis mee.

In En de minaar is... wordt je meegesleept in het leven van Lottie Carlyle. Deze dame heeft het goed voor elkaar. Ze is gelukkig gescheiden van Mario, heeft 2 prachtige boefjes van kinderen en een leuke baan op het landgoed Hestacombe. Helaas pakken de donkere wolken zich samen als blijkt dat de eigenaar van het landgoed, het bedrijf verkoopt aan een jonge aantrekkelijke Amerikaanse zakenman genaamd Tyler. De Amerikaan blijkt ook nog een oogje op Lottie te hebben. Zij is overduidelijk ook gecharmeerd van hem. Maar hoe zeer hij zijn best ook doet, hij valt niet in de smaak bij haar kinderen en haar ex.
Als zijn beste vriendin uit Amerika ook overkomt en tot overmaat van ramp ook nog een beeldende gelijkenis met Kate Moss vertoont, stopt Lottie haar gevoelens voor Tyler diep weg. En flirt zelf in de supermarkt met een ander heerschap die zich in volle overgave weer op haar stort, met alle gevolgen vandien...

De personages zijn zoals in andere Jill Mansell boeken duidelijk herkenbaar en de verschillende verhaallijntjes worden keurig in elkaar gebreid. Heel veel spanning brengt het verhaal helaas niet met zich mee en je kan het einde al voorspellen. Ondanks dit gegeven leest het boek lekker makkelijk weg; het is bijna net zo verslavend als een soapserie.
Als je je kan vinden in humorvolle verhaallijntjes vol liefde en romantische verwikkelingen dan is deze roman er zeker eentje die in je vakantiekoffer mee moet.

Afbeelding verwijderd door redactie
Jill Mansell
En de minnaar is...
399 bladzijden
Uitgeverij: Sijthoff
ISBN: 90-245-5614-7
Adviesprijs: 16,95 euro

Bestel Online!

En de minnaar is?
Jill Mansell