Doe de partnertest

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Het boek oogt als een 'luchtige' handleiding die je met een knipoog moet lezen. De inleiding is helder en triggert je om te testen hoe het er voor staat met je relatie. Het doel van het boek is erachter te komen of het verstandig is om een vaste verbintenis aan te gaan met je partner.

Doe de partnertest is opgebouwd in 20 hoofdstukken met in elk hoofdstuk een test en een analyse. Hierbij passeren onderwerpen als chemie, commitment, jaloezie en levensdoelen de revue.
De testen werken het beste als ook je partner deze testen invult. In mijn geval ging dat niet op omdat mijn partner wat dat betreft een 'echte' man is en zich niet geroepen voelt om met vrouwelijke onderwerpen bezig te zijn. Want dat is dit boekje toch wel enigszins.

De testen zijn leuk om te doen al moet je de uitkomsten niet al te serieus nemen. Naar mijn mening weten de meeste stellen toch heel goed hoe hun relatie in elkaar zit en kan dit boek daar weinig invloed op uitoefenen. Ondanks dat het boek belangrijke aspecten van een relatie behandelt, was het voor mij geen eye-opener. Met name de voorbeelden die zij geven in elk hoofdstuk kun je niet serieus nemen, al geven zij aan dat dit verhalen uit de praktijk zijn.

Doe de partnertest is persoonsgebonden en is vooral bedoeld voor diegenen die de afgelopen zes tot twaalf maanden serieus contact met iemand hebben.

Afbeelding verwijderd door redactie

Jo Lamble & Sue Morris
Doe de partnertest- Hoe goed passen jullie bij elkaar?
160 bladzijden
Uitgeverij: Elmar
ISBN: 90-389-1684-1
Adviesprijs: 15,00 euro

Bestel Online!

Doe de partnertest
J. Lamble & Sallie Morris