Ze Biecht Op: ?Het was een spetterend festijn?

Vrije tijd door Chiara
Zon, zee, strand, cocktails en jouw beste vriendinnen. Dat is alles wat jij nodig hebt om een vakantie te laten slagen. Jij en je beste dinnetjes zijn onafscheidelijk en maken samen de meest leuke en soms ook bizarre dingen mee. 
 
Ook al ontstaat er wel een een akkefietje als het gevolg van een overdosis oestrogenen, er is niets leuker dan een vakantie met je beste vriendinnen. Een weekje genieten van de zon, leuke feestjes, de meest fancy winkelstraten, lekker eten en eindeloos veel cocktails is op zich al leuk. Jouw vriendinnen maken dit perfecte plaatje natuurlijk helemaal af! Er is niets fijner om deze zomerse activiteiten te delen met je besties. De meest fijne en ook hilarische herinneringen die je kunt doorvertellen aan je kleinkinderen creëer je op dit soort vakanties. 
 

Zo heeft Eva (25) ook een mega grappig verhaal overgehouden aan een vriendinnenvakantie met haar besties. Eva vertelt: ‘Drie jaar geleden zat ik samen met mijn vriendinnetjes op de bank van mijn eerste eigen appartementje. De wijn sloeg er aardig in en voor we het wisten zaten we naar vakanties te kijken. We hadden het er al een tijdje over, een reisje met onze girlsquad. Maar de wijn zorgde ervoor dat we hals over kop een zonvakantie naar Lloret de Mar hadden geboekt. Dat het een feestbestemming voor puberende jongeren was kon ons op dat moment niet boeien. Zolang wij maar lekker van de zon en elkaars aanwezigheid konden genieten waren wij satisfied
 
We vlogen nog geen twee weken later naar het zonovergoten Spanje. We kwamen laat aan, dus na een klein kennismakingsrondje in het appartementencomplex vielen we al snel in slaap. De volgende ochtend trokken we in ons enthousiasme de gordijnen open en werden positief verrast door het prachtige uitzicht. Buiten de prachtige zee, de felle zon en het mooie landschap om zagen we een enorme bol in de verte. Het leek op een attractie en we maakte de belofte dat wat het ook zou zijn, we deze vakantie hoe dan ook in die mysterieuze bol zouden gaan. 
 
Na een paar dagen te hebben genoten van tapas, cocktails en zonsessies was het tijd om te feesten. Shot na shot, cocktail na cocktail en flessen wijn gingen erdoorheen. Er was geen stoppen aan… Om een idee te krijgen; de avond eindigde in een spontaan skinny dip festijn. Pas toen onze wekkers gingen beseften we ons dat dit niet zo’n goed idee was; losgaan tijdens de nacht voor een uitje naar een waterpretpark. We zeiden alle vier geen woord tegen elkaar tijdens de lange, helse busreis. Elke hobbel gaf ons een nare kotsneiging en we waren bij dat we eindelijk aangekomen waren bij het waterpretpark, zodat we af konden koelen en ontkateren. 
 
 
Door de misselijkheid was het ons helemaal ontgaan dat de bal die we op de eerste ochtend in het appartement hadden gezien pal voor onze neus stond. Aha, dit was dus ‘de attractie’ waar we een deal mee hadden gesloten. Zonder na te denken renden we naar de achterkant van het waterpretpark. Okay, dit was hoger dan verwacht, maar na een trapwerk die gelijk staat aan een twee uur lange work out, was er geen weg meer terug. Er konden twee personen tegelijk naar beneden en de twee waaghalzen van onze squad gingen als eerste. Je moest een buis in en als de medewerker op het knopje drukte ging het luikje waar je opstond, hups, open. Met als gevolg dat  je in een keiharde vaart stijl naar beneden schoot. Om niet naar voren te kunnen vallen, was er een keiharde waterstraal die je als het ware omhoog hield. 
 
Stijf van de zenuwen begaf ook ik me in de buis des doods. Toen we na de hel eenmaal herenigd waren keken we elkaar geschrokken aan. “Uhm, ladies..” begon ik, “moeten jullie ook naar het toilet?” Die straal die ervoor zorgde dat je in de glijbaan bleef zitten had ook een andere werking. We renden zo hard als we konden naar de dichtstbijzijnde toiletten. Vier toiletdeuren sloegen tegelijk met één knal dicht en wat een geluid er toen ontstond, dat zal ik je besparen. Na een flink half uur kwamen we met een rood hoofd van het toilet af. Om nog maar te zwijgen over de blikken van de wachtende dames na ons. Gelukkig konden wij er achteraf om lachen, maar op dat moment konden we wel door de grond zakken! In de toekomst houden we het bij één glaasje voor een actief dagje uit en zo’n glijbaan… Tja, die laten we ook maar voor wat het is!’

Wat is jouw grappigste vakantieherinnering?