Sound Shifting Mixed by Paul Hazendonk

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Vroeger stopten we dj's in een hokje, maar die tijd is allang voorbij. De nieuwe generatie doet steeds weer wat anders. Ze doen waar ze zin in hebben. Eén van die dj's is Paul Hazendonk. De jonge dj heeft al een een heleboel gedaan en hij gaat maar door. Hij heeft vijf labels en daarnaast heeft ie ook nog tijd om een cd te maken. Ik ben benieuwd!

Na een avondje stappen, kies ik voor zijn nieuwe album. Paul Hazendonk mag mij tijdens deze anderhalf uur durende rit naar huis wakker houden met zijn beats. En dat doet hij goed. Wanneer ik het eerste nummer heb beluisterd, weet ik het zeker: dit album ga ik vaker luisteren. Dit is puur genieten: 75 minuten funky, techy house muziek. Het liefst zou ik nu dansen, maar ik moet me blijven concentreren op de weg.

De nummers op deze cd zeggen me eigenlijk weinig, maar dat maakt helemaal niet uit. Deze dj heeft wat mij betreft echt super platen uitgekozen. De nummers variëren ontzettend van stijl. Deep, dansbaar, techhouse, funky, techno - Paul Hazendonk heeft het samengevoegd tot een vloeiend geheel. De vaart blijft er lekker in en de cd blijft 75 minuten lang lekker!

Voor velen is Paul Hazendonk waarschijnlijk één van de vele dj's die Nederland rijk is, maar wat mij betreft mag hij echt bestempeld worden als één van de grootste dj-talenten van dit moment. Hij verdient een hogere status en dat laat hij met dit album zeker horen! Dit is echt aanrader!

Tracklist:

01. Eriko Tanabe - Smell Of Crash
02. Philip Bader - Perry Rhodan
03. Gabriel Ananda - Bassmaschinchen
04. Oliver Hacke - Fair Rance's Mid Atlantic Solutions
05. Roell Sapphire - Stuck In The Middle
06. Murray Richardson - Let It Rock
07. Hazendonk & Pico - Status Mode
08. Gaetano Parisio - Chapter 10
09. Style Rockets - Trickster
10. Gideon - Basic Principles (Huggotron remix)
11. Dave Ellesmere - Standing In Line
12. Valentino Kanzyani - iPray
13. Lemon8 - Model8
14. Huggotron - Breath
15. Edo van Asseldonk - Heroes (Jeff Bennett remix)
16. Rejected - Dec Trec
17. Petter - Robotfood

Afbeelding verwijderd door redactie

Sound Shifting
mixed by Paul Hazendonk
Speelduur: 75 minuten en 52 seconden
Label: Manual Music
Adviesprijs: ? 23,99

www.paulhazendonk.nl