Denken als de dieren (+ WIN!)

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

'Autistische mensen kunnen denken op de manier waarop dieren denken. Natuurlijk kunnen we ook op dezelfde manier denken als mensen, zo erg verschillen we nou ook weer niet van normale mensen. Op de weg tussen het dieren- en het mensenrijk is autisme een soort tussenstation en dat geeft mensen zoals ik een unieke gelegenheid om "dierentaal" te vertalen. Ik ben in staat om mensen te vertellen waarom hun dieren bepaald gedrag vertonen.'

Temple Grandin & Catherine Johnson vormen een bijzonder schrijversduo. Temple Grandin is een belangrijk wetenschapster en voorvechtster van dierenrechten. Catherine Johnson is schrijfster en gespecialiseerd in hersens en neuropsychologie.

Afbeelding verwijderd door redactie

Temple Grandin & Catherine Johnson
Denken als de dieren
348 bladzijden
Prijs: 17,95 euro
ISBN: 90-229-8785-X

Wij geven deze week een aantal exemplaren van het boek Denken als de dieren weg. Om kans te maken op dit boek, geef het goede antwoord op de volgende vraag:

Uit welke taal is het woord Autisme afgeleid?

Mail je antwoord naar prijsvraag@vrouw.nl en vermeld hierbij je naam, adres en gebruikersnaam. Zonder geregistreerde gebruikersnaam kan je helaas niet meedoen! Slechts één deelname per adres wordt geaccepteerd. Deze prijsvraag loopt tot 9 oktober a.s.